- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Trustedreviews:
Limited black level performance. There is an undeniable limit to the authenticity of its black level, though. Letterbox bars exhibit an element of greyness.Avforums:
Blacks are not deep or inky.Pedig a plazmának úgy tudom szinte ugyanolyan mély feketéje van, mint egy OLED-nek. Nem tudom elképzelni, hogy nem látsz különbséget...vagy ebbe is különböző gyártók paneljeit raknák? Samsung tudom, hogy elszokta játszani...
-
matti70
tag
Nekünk is egy Sony volt még anno versenyben, de csalódást keltő volt a lassú és fagyogatós oprendszere. Az eladó is azt mondta, hogy ez sajnos olyan, hogy bekapcsolás után kb. 1 percig jobb, ha nem nyomkodja az ember a távirányítót, addig kapja össze magát. Ez mellett ami egyéb márkájú tévéket használtunk itt-ott, általában nem tetszett a menüjük, és főleg az, hogy a műsor adatait túl kis betűkkel írták ki. Ekézni szokták a Pana menüjét, hogy ósdi, és bár valóban nem csili-vili, de informatív és kézreálló.
Néztem hasonló kategóriájú-árú Samsungokat is, és olyan szintű mozgásmegjelenítési hibát produkált a boltban az egyik egy sima híradós hírolvasás közben, hogy ha más meséli nekem, nem hiszem el. Csak remélni merem, hogy azóta sokat javultak.
-
Technoman
őstag
"OFF: én is 15 éves Yamaha erősítővel mozizom (egy 6.1-es RX-V440-el), a mai napig hibátlan és imádom. Azok a régi jó dolgok..
"
Ezt nem kellett volna. Ennyi hasonlóság nem véletlen...
Most már a staff is tudja, hogy viizo és Technoman uaz a személy és hogy magammal beszélgetek
-
Technoman
őstag
Hahaha
, jelen írásomkor is egy légtérben vagyok 2 plazmával (TH-42PX8/TX-P42G20) ill. egy cca 100 kilós CRT tv-vel (TX-32PF10) és további 3 db "telkes" kis Panával (2 x14" és 1x21"-os S1/3) Nem beszélve az otthoni 48"-os AS640-ről) Szóval, ennyire nagy Pana fan vagyok.
Ami a lényeg, hogy az átolvasott 5000000 teszt alapján azt szűrtem le, hogy bár a mostani 8-as (GX/HX) sorozatú TV-knek szép, természetes a képük és majdnem tökéletes, olyan "Sonyszerű" a mozgásmegjelenítésük, de a feketéjük nem az igazi, főleg nem sötét helyiségbe való.
Nos, mivel én ilyen helyen lakom (belváros) érdekelne, hogy nálad milyen a feketéje. Tudom már leírtad, de kifejtenéd kérlek, kicsit bővebben?
Sikerült egy olyan oldalt találnom (avforums), ahol mindhármat letesztelték és ezek alapján 6 éve egy baromi jó, majdnem OLEDszerű LCD-t sikerült vennem a TX-48AS640 személyében, amit azóta sem sikerült a Panának meglépnie (akkoriban a Pana még gyártott saját kijelzőt is, mindazonáltal ebben vmi harmadik, számomra ismeretlen kínai gyártó VA paneljét szerelte)
Régi TV-m tesztje
GX800-as teszt
HX800-as teszt
Mivel több helyen írják a nálam okosabbak, hogy az amcsiknál más szolgáltatással, esetleg panellal hozzák forgalomba a TV-ket, ebből fakadóan az angol oldalakat hitelesebbnek érzem + az angolok még mindig nagy Pana fanok. -
matti70
tag
Nagyon klassz és hasznos, hogy ilyen szépen összefoglaltad a tévékeresésed eredményét, köszi! Hasonlóan gondolkodom én is a márkáról, csak Pana tévé volt eddig. Kb. 5 éve lett a mostani LCD, addig nem akartam lecserélni az előző tévét, látva a többi gyártó gyatra megoldásait, míg végre találtam egy megfelelő Panát. Aztán két évvel ezelőtt a lányomék is egy Panasonic tévé mellett döntöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest