- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
Radeon50 #3274 üzenetére
a TX-50CX670E alapvetően egy jól sikerült darab, mármint a színei, a kontrasztja, és a csodálatosan (már-már) tökéletes feketéje tekintetében. Sokat nézegettem és tesztelgettem, szerintem képben bőven hozza a konkurens márkák drágább modelljeinek minőségét.
még vettem volna én is egyet, DE
Felháborít és egyben kiborított az, hogy suttyomban el van hallgatva, negatívumként soha, sehol meg sincs említve, hogy 2015-ben még mindig ott tart a világmárka Panasonic, hogy nem licenszeli a DTS-t,ami annyit jelent, hogy b@szik lejátszani a DTS, DTS-HD hangsávokat a TV média playere a videókból.
Nem, nem arról van szó, hogy nem küldi ki egy erősítő felé digitálisan, hanem hogy önmaga nem támogatja,nem képes lejátszani. Hirtelen nem is ismerek oylan más márkát,ahol ilyen fallisztikus hiperextra opció létezik,mint a Panasonicnál. Ezen eszemf@szom megáll, komolyan!Kitiltanám a kereskedelmi forgalomból az egész márkát, mert ez nekem annyira abszurd. Így aztán nem is lett és lesz Panasonic tévém. Itt a vége,ennyi a mese.
Nem általánosítok, csak 5-6 modelt teszteltem, azok közül egyik sem támogatja, szeretném látni és hallani, hogy ez nem egy általános tendencia a márkánál. A legvicessebb, hogy megkerestem ezügyben a Panasonicot is, ahol elöször nem akarták érteni a kérdést, majd 5 perc tanakodás után gyakorlatilag azt bökték ki, "hogy nem igazán tudják,
de ki kéne próbálni konkrétan videókkal!"
és ez nem vicc, tényleg ez volt a válasz! Hát én kipróbáltam. Aztán csúnyákat, de nagyon csúnyákat mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest