- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Igen, vettem szemüveget. Egy helyen láttam samu 5100-ast 5800/2db-ért. Ennyit megért nekem. Nem olyan katasztrófa ez a szemüveg. Kényelmes, könnyű... és nem utolsó sorban teszi a dolgát.
Amúgy az egész 3D-s bulit picit túlzásnak tartom. Nekem pakliban volt még egy CX680 is, ugyanezzel a képátlóval. Így utólag lehet a 4K-t választottam volna.
-
Az-X
őstag
Szia!
Nekem is ilyen tv-m van. Először picit ellenérzéseim voltak. De nemrég elkezdtem a beállításokkal molyolni, és megmondom őszintén kezd jó lenni. Az alap beállításokkal borzalom sötét volt. Nem tudom pontos amit kene nézzek bevilagitas kapcsán, ha maxra tekertem a fényerőt akkor fekete háttérben mintha lenne két sav ahol picivel világosabb lenne a képernyő. De normál fényerőn nem látható. Filmezés közben max fényerőn sem. Felhősodes nálam nem vehető észre. De majd csinálok képet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest