- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
A va paneles 640-est a Pana üzletben néztem meg. Egy valóban sötét sarokban. Full HD demo tartalommal. Semmilyen mélyebb feketét, jobb kontrasztot nem láttam. A 650-es IPS jól megvilágított helyen sokkal szebb volt. Én mindig teszt bújos vagyok, és általában adok is rá. De, ahogy írtam, a szememnek hiszek kivételesen most. Meg a Usereknek, akiknek kivétel nélkül tettszik a képe. Ha benéztem, visszacserélem. Az Edigitalnál akár 14 napig szó nélkül visszaveszik. Tudom, mert más kütyünél már volt rá példa. De csak nem...és az 5 év nagyon sokat dob a latba..akár egy későbbi eladásnál is. A 42"-t érzem ideálisnak.( a Samsungok híresen szervíz igényesek. Ezért ebben a 150 körüli kategóriában szóba sem jöhetnek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest