Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z123456789

addikt

Sziasztok!

Ha az ASUS RT-AC1200GU routeremre vissza szeretném tenni a gyári FW-t, akkor ezt kell feltöltenem? És ezt az Administration Firmware Upgrade alatt megtehetem?
    Illetve backupot hol tudok készíteni a jelenlegi Padavanos állapotomról?

A korábbi DDoS támadásos problémám úgy tűnik megszűnt vargalex segítségével, de sajnos már nyár vége óta tart egy folyamatos kapcsolati probléma, ami eleinte csak fél óránként jelentkezett, de mostanában vannak napok, amikor kb fél óránként van 3 percre internet. Semmilyen stream szolgáltatást nem tudok nézni, hallgatni, a böngészés kb lehetetlen. Biztos voltam benne, hogy szolgáltató felöli probléma, de ha kiiktatom a routert, nincs probléma. Ezért úgy gondoltam, hogy pár napra nélkülözöm a custom FW adta lehetőségeket, és letesztelem gyári FW-vel az eszközt. További terveim között az szerepel, hogy vissza tolom a jelenlegi mentést, és meglátjuk, segít-e. Ha ezután is fennál a probléma, akkor számítanék a segítségetkre. Vagy ha esetleg van más módosított FW erre a routerre, azt is szívesen meghallgatom. A router nincs másfél éves, nem szeretném cserélni.
    Köszönöm, ha valaki segít. :R

Új hozzászólás Aktív témák