Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Wagi én is azért irtam, hogy 1 hsz mert azt kéne először elolvasnd, kb minden benne van amit eddig kérdeztél.
Más
Na azt hiszem megtaláltam a P4 2,66-os Northwoodom végét léghútéssel. Jelelnleg egy Tt Big Typhoon tombol rajta, ami majdnemhogy meghajlitja az alaplapot, szóval ennél jobban nehéz lenne már hűteni. Így most 3,34 lett az utolsó eredmény és terhelve is csak 51 fok a maximum, a ramok 400 asok szóval azok még csak langyosak., persze a szorosab időzitések miatt. De remélem nemsokára lesz vizem és akkor majd tovább mehet a dolog. Ja mindezt alapfeszen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core I7 12700K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core i5-13400F
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest