Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
Amennyire tudom ez a kezdetekben volt a pci-e hibája.
Ha nem mondok hülyeséget driver ütközések miatt áll vissza olyankor 1x-es sebességre, de ha eszmbe jutna hol olvastam retro dolgok kifejtései között majd írok linket.Az enyim pl. kiadásakor 2.8 ig tudott hitelesnek lenni, ment csak fura vmit csinált
(Nemtom má mit meg az egész kb. egytlen egyszer fordult elő és már mentem is floppy meghajtót venni. Akkor járt utoljára floppy a gépemben ehez meg nincs újabb BIOS)
szal feltettem a legújabb (egyetlen) BIOS-t és hogy hogynem elvitte a 3-as HT-t 10 évig. (2002-2012?asszem)
Lehet ennyi a bajod a 3.4-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest