Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
frame>24
üzenetére
A megoldas a kovetkezo volt (ejszaka nekialltam agyalni, mi lehet a gond): Van az Abit alaplap biosaban egy ilyesmi menu hogy: CPU default load error: enabled/disabled, vagy valami hasonlo
ha ezt Enabled re rakod, akkor ha valaki hozzanyul, es elallitja, autoban visszarakja a beallitasokat, es kidob egy uzenetet bootolaskor, hogy valaki elallitotta az ertekeket. Ha ezt disabled be rakod, akkor csak siman nem indul el.
Amikor eloszor probaltam allitani az FSB t, nyomtam egy pgdownt (vagy nem tom mar mi a laptetoje) es automatikusan a kov ertekre ugrott (ami 133MHZ es lepcso), es nem 1 -esevel lepett. Namost 18*133 az mar eleg sok, ezzel nem volt hajlando elindulni, hanem visszallitotta az ertekeket defaultra. Ugye ugyanezt csinalja akkor is ha a szorzot allitod le vagy fel, de akkor azert, mert szorzozaras. Summa, summarum, a ket hibajelenseg megegyezik, de teljesen mas a forrasa. Most hogy rajottem, kikapcsoltam ezt az opciot, es emelgettem az FSB t, szepen ment fel a ram feszkoja is, meg a procie is. Olyan 2070/460 MHZ nel hagytam abba, meg jatszom vele, aztan meglassuk mennyit bir
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest