- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
frame>24
üzenetére
A megoldas a kovetkezo volt (ejszaka nekialltam agyalni, mi lehet a gond): Van az Abit alaplap biosaban egy ilyesmi menu hogy: CPU default load error: enabled/disabled, vagy valami hasonlo
ha ezt Enabled re rakod, akkor ha valaki hozzanyul, es elallitja, autoban visszarakja a beallitasokat, es kidob egy uzenetet bootolaskor, hogy valaki elallitotta az ertekeket. Ha ezt disabled be rakod, akkor csak siman nem indul el.
Amikor eloszor probaltam allitani az FSB t, nyomtam egy pgdownt (vagy nem tom mar mi a laptetoje) es automatikusan a kov ertekre ugrott (ami 133MHZ es lepcso), es nem 1 -esevel lepett. Namost 18*133 az mar eleg sok, ezzel nem volt hajlando elindulni, hanem visszallitotta az ertekeket defaultra. Ugye ugyanezt csinalja akkor is ha a szorzot allitod le vagy fel, de akkor azert, mert szorzozaras. Summa, summarum, a ket hibajelenseg megegyezik, de teljesen mas a forrasa. Most hogy rajottem, kikapcsoltam ezt az opciot, es emelgettem az FSB t, szepen ment fel a ram feszkoja is, meg a procie is. Olyan 2070/460 MHZ nel hagytam abba, meg jatszom vele, aztan meglassuk mennyit bir
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest