-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
TF2től azért rendesen fosik a blizzard, nem véletlenül siettették a későbbre tervezett competitive mód kiadását, mert már nagyon érik a TF2ben is a megjelenése, és ott elég komoly mennyiségű játékos lesz visszarántva a rankszerzés lehetőségével.
doom nem játszik itt, maga deathmatch műfaja halott és mellé még egy konzolos butított visszalépés a q3hoz képest, mod támogatást se kap, 2 hónap múlva sehol se lesz már.
-
JSaN
addikt
Egyertelmuen az OW fog itt nyerni, tobbi cucc hamar kifullad, legyen az doom, battleborn, paragon, stb gamek. Olvasom mashol is hogy veszelyben az OW mert doom igy doom ugy, nem csak a gamer piacot kell nezni, eleg ranezni pl deviantartra, egyik jatek mar honapokkal a megjelenes elott durvan tele van fanartokkal. (na vajon melyik,
)
-
-
-conrad-
addikt
Én "régi motorosnak" érzem magam de az a baj, hogy ha játszottam valamit "normálisan" akkor már nincs kedvem csak "játszogatni", nem elég a casualkodás.
Anno hc raiderek voltunk wowban is az asszonnyal kb. 5 évig, aztán abbahagytuk, utána rá egy évre visszamentünk úgy, hogy ok, toljuk csak casualban, pvp, questelés meg 5fős insták, aztán csak fogtuk a fejünket, hogy akik így játszanak azokkal mi nem tudunk.
Nekem most is nagyon kevés időm van játszani de inkább dota-zok mint hots-ozok, semmi mélysége nincs a hots-nak és nekem nagyon steril (baromira flusztráló, hogy olyan mint a wow-duel, ütitek egymást 30 percig és akkor sem dől el, nincs lehetőség egyéni villantásokra) -
-conrad-
addikt
A blizz törzsközönsége sztem öreg ehhez. De komolyan, mikor a nagyobb neveik megjelentek azóta eltelt 10 év, kiöregedett a "törzsgárda". Ez egy hots-nál vagy HS-nél esetleg Diablo3-nál nem gond de egy fps-nél már baromi szar.
Én anno 15 éve (35 vagyok) elég komolyan nyomtam FPS játékokkal (CoD, UO, BF), igaz azóta más játékokkal játszottam (WoW, Dota2, HS, Diablo3 stb) de annyira szarul tudom tolni ezekben a játékokban, hogy a fejem verem a falba. Egy CS:GO-ban is porrá aláznak, ezért nem is nagyon tud lekötni.
Nem azt mondom, hogy nem lesz jó játék az overwatch, csak azt, hogy szerintem nem tud annyira a régi fanokra támaszkodni hanem meg kell szólítania az új (fiatalabb) játékosokat is. Erre jó példa a twitch is, gondolom nem véletlen adták inkább a streamereknek a betakeyt. -
[Prolixus]
addikt
ISTENKÁROMLÓ!
Hát lehet téged nem érdekel, de szerintem ezzel a kisebbséget erősíted itt. Nagyon durva, hogy pl. a környezetemben azok az arcok is, akik sok-sok éve esetleg játszottak (gyerekként, tiniként), vagy szökőévente játszanak valamivel, még azok is tudják, hogy lesz új Doom. De nem tőlem. Overwatch? Nos, arról senki nem hallott.
Nyilván attól, hogy tudnak róla, nem biztos, hogy megveszik. De előfordulhat. Viszont amiről nem tudnak azt biztosan nem veszik meg.
-
[Prolixus]
addikt
Hát nekem ez picit soványka érvnek tűnik.
Blizzék nem a tipikus játékgyártók, nem hiszem, hogy itt feltétlenül be akarnak csatornázódni ugyanabba a folyóba. De még ha így is van, az eddigiek alapján max az lesz, hogy csinálnak egy kompetitív módot a játékba, aztán kész. Ezt vagy használod vagy nem, az általam lefestett, jelenleg működő "játékmód" még nem tűnik el a ködben.
-
[Prolixus]
addikt
Mer mér? Nem értem itt kifejezetten az összefüggést.
De közelítsük meg innen a dolgot: Erősen eltérő játékstílust igénylő karakterek vannak, és több olyan is van, ahol az, hogy valaki milyen jól céloz kábé másodlagos. Csak egy jól együttműködő, és megfelelően összeválogatott csapattal lehet hosszú távon nyerni. Nincs a meccsek alatt kill-ek száma vagy K/D ratio alapján rangsor, meccsek végén is ez csak egy adat, van még más is, ami alapján értékelve (de nem rangsorolva) van a játékos. A reward sem ladder alapján megy.
Szóval jah, akárhogy nézem, egyéni szinten nem jó táptalaj a versengésre a játék, és ami főleg fontos, nem feltétlen attól lesz valaki spíler, hogy korábban megnyerte az Unreal Tournamentet. Csapatok között nyilván van verseny, hiszen egyik győz a másik veszít, de ennyi, ez meg természetes egy pvp játékban.
Szóval?
-
[Prolixus]
addikt
Én bízom benne, hogy nem lesz sok csíter, mivel az Overwatch jól láthatóan nem akar kifejezetten kompetitív lövölde lenni, legalábbis egyéni szinten nem, és csapat szinten sem az a csapat győz feltétlenül, ahol több az aimbotos precision művész.
Persze lehet túlságosan naiv vagyok ilyen téren, de majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest