- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
#14955008 #1924 üzenetére
Lehetett olvasni lagokrol de en is sokat nyomtam vele most es nagyon pici volt a ping mindig. Amugy ma neztem megy egy (nem mai) videot ahol a kezitok arrol beszelnek hogy a programozaskor (uj motort hasznalnak) figyeltek hogy minden felesleges adatkozlest kiszurjenek (favor of the shooter)
-
Ch0b
tag
válasz
#14955008 #217 üzenetére
4 napja megy a béta, miért osztogatnák masszívan, csak leterhelnék feleslegesen a szervereket, olyan játékosokkal a szervereket, akik magasból tesznek a visszajelzésre. Még így is ez a béta már más lesz mint a többi, mert ide beiktatnak hétvégi stressz teszteket, szóval nagyon sok játékost fognak meghívni kizárólag hétvégére, hogy leterheljék a szervereket, és akkor a feedback nem fog számítani.
Az meg, hogy mennyire lesz " cool " vagy sem, az már szerintem eldőlt, bár nem tudom mit jelent a cool nálad, de nem olyan egyszerű a játék mint amilyennek tűnik. Egyértelműen egy jó minőségű játékról van szó, ami nem egy agyatlan lövölde, maximum csak alacsony szinten lesz az, ahol low, tanulni nem hajlandó játékosok játszanak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest