Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karnokd
tag
Bocs, lehet hogy elcsépelt és ismétlődő kérdés, de a következőt szeretném csinálni otthon:
T-Online Maximum előfizetéssel rendelkezünk, és van egy sima ADSL modemem, amire az asztali gépem van kötve. A hugom most kapott wireless-es laptopot, és szeretnék megjátszani egy internet megosztást.
Sajnos még sosem csináltam wlan-os vagy routeres hálózatkezelést (irodai ethernethez vagyok szokva...), ezért kérek némi tanácsot.
1.) Kinéztem a ''D-Link 4 port WLAN ADSL router + USB DWL-924'' routert, de nekem nem mond túl sokat a specifikációja. Azt jelenti, hogy a mostani ADSL modem helyett lehet betenni, és 4 ethernet csatlakozó mellett rendelkezik egy wireless access pointtal is? Jó ez egyáltalán az én esetemben?
2.) Ha beépítek ilyen routert, akkor a P2P-nek annyi (vagyis kín szenvedés a routert beállítani olyanra, hogy menjen)?
3.) Ha az asztali géphez veszek USB-s wireless cuccot, akkor is működhet az internet megosztás (bár sajnos kifogytam az USB-s portokból)?
Minden választ előre köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Path of Exile 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest