Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Lehet hogy nem teljesen OTP, de lenne egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni. A gépjárműados QR beolvasasakor azt írja, hogy nem megfelelő QR kód. Icsekk és banki appal is. Mi lehet a hiba?
-
Grande Ale
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm!
-
Grande Ale
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az jó lenne, sosem fizettem még be, azt hittem díjköteles.
-
Grande Ale
őstag
Ha szeretnék pénzt betenni ATM -el a számlámra, annak milyen díja van? Net számlacsomagom van. Vagy a fiamnak junior van, annál lehet hogy ingyenes?
-
Grande Ale
őstag
Felhívtam őket, az ügyintéző bedigitalizalta. Azt nem tudta megmondani, hogy miért rossz.
-
Grande Ale
őstag
Telefont cseréltem, nem tudom hozzáadni a Google wallethez a kártyám, nem küld sms-t.
Vegyem fel a kapcsolatot a bankkal. Mi a fene ez? Soha nem volt ilyen problémám....
Visa kártya. -
Grande Ale
őstag

Ez valós vagy átverős üzenet lehet erről a számról?
-
Grande Ale
őstag
Ha a mobilbankot rossz jelszó miatt felfüggesztették 24 órára, akkor van valamilyen lehetőség előbb feloldani?
-
Grande Ale
őstag
Mai frissítéssel megjött a click to pay, hozzá is lehet adni a kártyát.
-
Grande Ale
őstag
Fizetési kérelem nem megy ma úgy látszik. Kaptam egyet, de hibát ír és el is tűnt. Sima utalás ment.
-
Grande Ale
őstag
Használja valaki a persely funkciót? Be van állítva, hogy minden hónap adott napján vezessen át bizonyos összeget, de nem tette meg. Az app írja, hogy be van állítva. Mi lehet a hiba?
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Net számlacsomag, van hozzá egy frankos deviza számla, van rajta chf. Svajcba kellene biztosítónak utalni, akkor nyilván erről közvetlenül a frankot, igaz? Tehát nem a fő HUF számláról, hiába van árfolyam+ bellatva?
Gondolom így lenne a legolcsobb, közvetlenül az alszamlarol utalni? -
Grande Ale
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Persze, erre megy a fizum.
Lehet akkor tényleg jobb lenne a smart.
Online is lehet váltani vajon, vagy csak fiókban? -
Grande Ale
őstag
Nekem is régi Net számlacsomagom van. Van rajta pár csoportos beszedés, állandó utalás. Gyakorlatilag jobban járnék a Smart csomaggal?
-
Grande Ale
őstag
Vett már valaki orszagberletet a simple appban? Fiam bérletét nem tudják beolvasni a buszon, hiába próbálkoznak, nem olvassa be a QR kódot. Sikertelen, azt írja...
-
Grande Ale
őstag
Vodafone alkalmazásban fizettem a számlám, eddig csak simple-el lehetett, most már ott a Google pay is. Simán ment, végre nem kell itt sem már a simple-el kinlodni!
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Ha van személyi kolcsonom, azt hol tudom megnézni az internet bankban? Meglehet egyaltan? -
Grande Ale
őstag
Szeretnék kb. 1.5 milliót kivenni. Ennek mekkora díja lehet?
-
Grande Ale
őstag
Reggel parkoltam a simple-el, befoglalta az egész napi összeget, de még mindig nem oldotta fel. Ez valami hiba lehet, ilyennel még nem találkoztam?
-
Grande Ale
őstag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Miért ezt használod, ha van Google wallet végre?
-
Grande Ale
őstag
Nektek is azt csinálja a simple, hogy elsőre soha nem enged fizetni? Pl telefonszámát azzal szoktam fizetni, elsőre mindig hibát ír, másodjara engedi... Telepitsem újra, hátha?
-
Grande Ale
őstag
Most már az OTP honlapján is fent vannak az új fizetési módok.
[link] -
Grande Ale
őstag
Ideje volt a gPay. Sikerült gond nélkül hozzáadni, ma tesztelem is. Szerintem a curve-tol akkor búcsút is veszek.
-
Grande Ale
őstag
Telefon számlát fizetnék simplivel, nem engedi, hibát ír. Nalam van vajon a hiba, vagy megint áll a fizetés?
-
Grande Ale
őstag
A simple appban ha ramegyek a kartyamra, az adatoknál az alsó sorban van, hogy biztonsági azonosítás. Azt írja nincs azonositva. Mi ez? Hogy lehet azonosítani?
-
Grande Ale
őstag
Harom-negymillio forint felvételnek mekkora díja lehet?
-
Grande Ale
őstag
Itt az életben nem lesz Google pay...
[link] -
Grande Ale
őstag
Üdv!
Várunk egy utalást svajcbol, chf alszamlara. A fizetés is erre jön,soha nem volt problema,. A partner szerint nem jó az IBAN, a netbankja nem ismeri fel. Mi lehet a hiba? Kell a Swift kód is? -
Grande Ale
őstag
Az új internetbankban új csoportos beszedési megbízást sem lehet megadni?
-
Grande Ale
őstag
Lejárt a másodlagos azonosítóm, sehol nem találom, hol tudnám újra felvinni vagy meghosszabbítani. Hová dugták vajon?
-
Grande Ale
őstag
Google Pay bevezetéséről teljesen lemondhatunk az Otp-nél?
-
Grande Ale
őstag
Gránit banknál is van már Gpay...
Lassan tényleg el kell gondolkodni, mert nagyon úgy tűnik, hogy az OTP tényleg nem fogja bevezetni. -
Grande Ale
őstag
Van egy kis pénze, azért gondoltam, tegye így félre.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Fiam junior számlája alá lehet megtakarítási alszamlat nyitni?
-
Grande Ale
őstag
Kártyás vásárlások után van kedvezmény , amit a smartbankban lehet aktiválni. Ha a Curve kártya alatt használom az OTP kártyát, akkor is jóváírják?
-
Grande Ale
őstag
Nike appban ma nem sikerült a bankkártyás vásárlás, csak paypallal jött össze... Megjelent a smartbankban, jovahagytam és ugyanoda dobott vissza a Nike app, hogy kezdjem elölről. Ez az OTP tényleg gáz, pedig én eddig nem szidtam, meg voltam elégedve, Google pay hiányát leszámítva.
-
Grande Ale
őstag
Remélem az OTP is észbe kap Google pay kapcsán, szégyen lenne, ha nem.
-
Grande Ale
őstag
Tchibo oldalán szerettünk volna fizetni, kétszer is elutasította, paypalt kellett használni. OTP hiba lehetett?
-
Grande Ale
őstag
Deviza alszamlarol a foszamlara nem lehet sajnos utalni az új appbol sem. Régiből elvileg lehetett, de mégsem. Csak az online felületen.
Kipróbáltam, az új internetbankban a weben sem megy, egyszerűen nincs is rá lehetőség. Ez közel sincs igy kész, ezért nem szabad megszüntetni a régi felületet... -
Grande Ale
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Tárgytalan, én voltam a béna, bocsi...
-
Grande Ale
őstag
Gondoltam hozzáadom az OTP számlát a recash- hez a feleségemnek, nálam egy két hete sikerült. A banki jóváhagyásnal elakad, a banki rendszer jelenleg nem működik, vagy valami ilyesmit itt már két napja. Mi lehet a hiba? Ki tudná valaki próbálni, hogy nála megy-e?
-
Grande Ale
őstag
Mostanában nem jön push üzenet az új appban. Nektek?
-
Grande Ale
őstag
Csoportos beszedessel fizetem a gázt. Ötödikén kellett volna levonják, semmi. Ma felhívtam az MVM-et, a rendszerben látszik, hogy próbálták, vissza lett utasítva. Azóta is próbálták már, ugyanez. Minden más csoportos beszedési sikeres volt, csak ez nem. Nyilván az OTP hibája, de akkor miért sikeres a többi? (Eon, Vodafone, Mezőföldvíz...) Mi ez esetben a teendő vajon? Érdemes a bankot felhívni? Ahogy olvasom, elég sok gond van másnál is. A feleségem az about you-n nem tudott fizetni...
-
Grande Ale
őstag
Feleségem szeretett volna about you-fizetni, visszadobta, nem engedte. Mi a franc van az otp-nél, miért nem lehet online fizetni?
-
Grande Ale
őstag
Etelfutarnal ma kártyával fizettem az ebédem, kétszer vonta le, ugyanazzal az időponttal. Ilyenkor mi van, mi történhetett?
-
Grande Ale
őstag
Tegnap deviza alszámláról szeretteünk volna áttenni a főszámlára, várakozóba tette, nem teljesült, csak ma. Nem arról volt szó, hogy az azonnali utalás bevezetésével ezek is azonnal menni fognak?
-
Grande Ale
őstag
Tegnap este vásároltam a McDonald's-ban, Google Pay-Curve párossal. Google Pay-ben látszik, Curve appban is, OTP szamlatörténetben nem... Mi lehet ez? Lehet a rendszerükkel van valami? Egyből meg szokott jelenni ott is, sőt, az új mobilbank push üzenetet is szokott küldeni.
-
Grande Ale
őstag
Kattintasz a profilra, lenyilo menüben ott a többi nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest