Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem értem, amit írsz. Én csak reagáltam egy írásra.
-
Winnie The P
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy egy "vezető" bankról van szó. Tudod amikor állsz a boltban sorba, és amikor fizetnél rájössz, hogy lehalt az app. Kp-d meg nincs, mert mindenkit a digitális világba terelnek. De sorolhatnám napestig!
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Hogy tudok úgy befizetni valamit, ha a QR kód a telefonon van? Az applikációban a csekkbefizetés Qr kóddal résznél a kamerát indítja el, nem lehet a telefonon lévő kódot beolvasni?! -
Winnie The P
őstag
Hali!
Otp app halott! Hálózati hiba megint!
Köszi otp! -
Winnie The P
őstag
Üdv!
Lehalt az app megint, se wifin se mobilneten nem megy. Azt írja nincs kapcsolat! Grat hozzá! -
Winnie The P
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Valami nálam nem jó továbbra sem. Nem tudok pénzt hozáadni a Revolutomhoz. A jóváhagyás után hibaüzenettel kifagy a Revolut. Eddig sikerült, most nem jön össze, már háromszor utasította el a Revolut.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Másnál sem jó az app? -
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma reggel próbáltam az otp-ről a revolutra pénzt utalni. Az első alkalommal a jóváhagyás után nem történt semmi. Majd egy kis ídő után kiléptem az otp-ből, a számla összege nem változott. Pár perc elteltével ismét próbálkoztam, de nem sikerült, bár az otp azt írta ki, hogy sikeres, de a számla összege nem változott, a revolutnál sem. Sőt valami err connection aborted hibát írt a revolut. Most akkor hol a hiba?
Tegnap símán ment ugyanez a projekt! -
Winnie The P
őstag
Hali!
A feleségem vásárolt az egyik nap (12.19.) a boltban, majd bankkártyával fizetett (volna). Odaérintette a kártyát a terminálhoz, a telón csippant az app, viszont a terminál csak karikázott. Akkor azt mondták, hogy nem sikerült a fizetés, és fizesse ki kp., illetve hogy vissza fogja a bank utalni. Az appban ez a fizetés azóta is "könyvelés alatt" állapotban van. Mennyi idő múlva utalják vissza a pénzt?
Köszi!
Boldog karit mindenkinek! -
Winnie The P
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi. A lányomé is iPhone 1x valamennyi az enyém X15T, az nfc-s fizetés gond nélkül megy, de ez nem akart összejönni.
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Van ez a pénzkérés simán NFC/QR kód. Na ma szerettem volna kipróbálni otthon wifi hálózaton (ez rendben). A lányom beírta az összeget az ő telefonján majd vártunk az összeérintés után. Az ő telója írta, hogy várakozás arra hogy én jóváhagyam a tranzakciót, de nem jött semmi a telóra. Mit csináltunk rosszúl? Egyébként ő is Otp-s. -
Winnie The P
őstag
Hali!
Mai (2025.02.28.) 10:58 -as fizetés boltban, otp értesítés nincs! -
Winnie The P
őstag
Naggyon jó, a simple összef@sta magát, nem tudom a telszámlát befizetni.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ja...
És az app is összefosta magát! És ezért akarnak pénzt kérni! -
Winnie The P
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem keltek semmit. Csak az a gusztustalan dolog, hogy olyanért akarnak pénzt kérni ami nem tud két-három napnál tovább normálisan működni.
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Mi lesz fizetős, mert nem bírtam kibogozni? -
Winnie The P
őstag
Én most kivettem a frissítési lehetőséget az appban.
-
Winnie The P
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
De van, csak kiváltanám a fizikai kártyát.
-
Winnie The P
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Mert szerintem a webkártyával nem lehet felvenni pénzt!
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Olvastam ezt a virtuális kártyát, valaki igényelte már?
-
Winnie The P
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Már jó nálam is. Csak fehér képernyő volt. Olyan mint ha lefagyott volna a teló.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Másnál is lehalt az app? -
Winnie The P
őstag
Óriási elismerést kapott az OTP, egész Európa legsikeresebb bankja lett
Bele sem merek gondolni, hogy akkor milyen lehet az utolsó.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Nikaré
üzenetére
Nem.
A feleségemnek sem jött push üzi a nyugdíj érkezéséről (ios)!
Tegnapi fizetésekről jött azonnal, ma reggeli tranzakcióról semmi. Majd a számlafizetésről megint jött. Össze-vissza! Ez egy fos!
35 perc várakozás után telefonon az üsz közli, hogy a reggeli nyugdíj utalásokról a push üzenetek központi hiba miatt nem mentek el! A kollégák nagy erőkkel dolgoznak a hiba elhárításán!
Nem mindig a user a hülye!!! -
Winnie The P
őstag
Már megint nincs értesítés a pénzmozgásról! Tényleg ennyi gyökér dolgozik ennél a kib@szott banknál??? Egyiküknek sincs ott a folyószámlája?!!
-
Winnie The P
őstag
Megint jól sikerült! -
Winnie The P
őstag
Ez már azért a nevetséges kategória!
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Már megint nem megy ez a kib@szott applikáció! -
Winnie The P
őstag
Üdv!
Másnak sem jönnek meg a tranzakcióról az értesítések ettől a f@stól? A gpay azonnal megjön! -
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Siker nagy nehezen.
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Mi a f@sz van már megint a kurva applikációval, hogy nem tudok a főkártyáról a webkártyára pénzt utalni?
Azt írja, hogy technikai okok miatt sikertelen próbálja később.
-
Winnie The P
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszi!
Nem vagyok nagy pc. programozó, vagy android guru, de azért ennyi nekem is megy!
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A Wallett van beállítva fizetésnek, jól vettem észre hogy nem jön értesítés vásárlás után?
Az otp alkalmazás az küldi. -
Winnie The P
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Pedig ott tudod törölni.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Hali!
Görgess az aljára, ott lesz a törlés. -
Winnie The P
őstag
Én már betudtam lépni a mobilbankba!
-
Winnie The P
őstag
válasz
üzenetére
Miért?!
Mert a korábbi hozzászólások szerint nem kell a vásárlási limitet beállítani!?
Elég ha a normál kártyáról utalva van a webkártyára pénz (több mint ami a vásárláshoz kell).
Ja még annyi, hogy 2024.02.14-én volt egy sikeres webkártyás vásárlásom (Alza), amikor még ugye nem volt a limit beállítva!
Akkor hogy is van ez??? -
Winnie The P
őstag
Nekem most ezt mondta telefonon keresztül az ügyintéző. Beléptem pc-n az internetbankba és elmondta, hogy hol módosítsam a webkártyán a vásárlási limitet. Megcsináltam, remélem a kövi vásárlásnál már nem lesz gond.
Ezek után már a mobil bank felületén látszik a napi vásárlási limit amit az internetbank felületén beállítottam.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Olvass.
"Annyit mondtak, hogy a valós kártyáról utaljak pénzt (egy kicsivel többet) a webkártyára és menni fog a fizetés" -
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Na ma sem sikerült a webkártyával fizetnem. Már kezd a t@k@m telelenni az egésszel. Emag 9498 ft. a webkártyán 11000 ft és sikertelen payu-n keresztül. Így nemsok értelme van ennek a webkártyának! -
Winnie The P
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Magyarországi.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Aki használ webkártyát online vásárláshoz, az írja már meg, hogy ha pl. 7500 ft-ot kell fizetni akkor mennyi pénz legyen rajta, hogy sikeres legyen a fizetés?
Köszi. -
Winnie The P
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Köszi.
Beni2360: neked is köszi. Csak biztos szerettem volna lenni benne. -
Winnie The P
őstag
Hali!
Ha a számlámra tennék pénzt a bankban akkor annak van valami díja (net számlacsomag)?
Köszönöm. -
Winnie The P
őstag
Azért ez már a vicc kategória, hogy több mint 24 óra elteltével sem jön meg a visszaigazoló email a csekkfizetésről! Senkinek nem tűnik fel, hogy valami nem jó!? Mármint nem a topik látogatóira gondoltam!
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Mobilos applikáció, QR kódos csekkfizetés ma reggel, azóta nem jön meg az appban megadott (hotmail) illetve másik (gmail) email címre a visszaigazolás a fizetésről. Spam mappában sincs, más email megjön. Már többször próbáltam. Tudom, hogy nem a bank a hunyó (legalábbis remélem). Valaki fizet így és megkapta a visszaigazolást? -
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma szerettem volna a Webkártyámmal fizetni egy online vásárlásért, de nem sikerült. Először is a főszámláról átutaltam a pontos összeget (8990 ft)-ot. Limit a kártyán rendben van. Ezek után átrakott a fizetési oldalra, beírtam a kártyaszámot, nevet, lejárati dátumot, cvc kódot, majd kaptam az értesítést a sikertelen vásárlásról. Mit csináltam rosszul? -
Winnie The P
őstag
válasz
üzenetére
"Annyi, hogy Yogibear kiváló ötlete alapján az OTP oldalán kikapcsoltam a főkártya online fizetési lehetőségét. Így gyakorlatilag online nem tudják lenyúlni a pénzt, viszont tudok telefonnal fizetni érintésmentesen. "
Írnál erről akár pm-ben, hogy kell megcsinálni?
Köszi. -
Winnie The P
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy két külön dolog! De, csak meg kell nézni a facebook otp oldalát hány olyan bejegyzés van ahol panaszkodnak az emberek az appal kapcsolatban, vagy akár az app play oldalát. Elég sűrün van gond az otp bank appal. Gondoljunk csak a nemrég történt leállásra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest