Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
a178
tag
A helyzet fokozódik!
Ma reggel mikor hazajöttem a melóból szerettem volna kipróbálni a Gotham City Impostors játékot. El is indult, de mikor be kellene lépni a GFWL-ba, akkor kiírja, hogy frissíteni kellene a kliens programot. Legyen így, gondoltam, de már fél órája itt ülök a gép előtt és még most sem frissült a kliens. Nem mondom, hogy hihetetlen gyors a netem, de ezidő alatt már készen kellene lennie, elvileg 700k-val tölthetek le. Azt hiszem a gép így marad, én meg alszom addig egyet... Kíváncsiságból kipróbáltam a Batman: Arkham Asylum GOTY-t, mert az is GFWL-es, de ott szó nélkül belép a Live-ba és már játszhatnék is. Ráadásul, a Live szerint épp a Gotham Cityvel játszom 
-
AtHoS
nagyúr
Így 2700 napos reggel a hátad mögött lassan hozzászokhatnál, hogy a topikok legelső hozzászólását meglesed és ha nem találod ott amit keresel, csak akkor kérdezel

Most éppen megtaláltad volna, de van egy olyan érzésem, hogy ezzel picit lépsz majd csak előre
No de, visszaolvasással is találhatsz ötletek a megoldáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ma reggel mikor hazajöttem a melóból szerettem volna kipróbálni a Gotham City Impostors játékot. El is indult, de mikor be kellene lépni a GFWL-ba, akkor kiírja, hogy frissíteni kellene a kliens programot. Legyen így, gondoltam, de már fél órája itt ülök a gép előtt és még most sem frissült a kliens. Nem mondom, hogy hihetetlen gyors a netem, de ezidő alatt már készen kellene lennie, elvileg 700k-val tölthetek le. Azt hiszem a gép így marad, én meg alszom addig egyet... Kíváncsiságból kipróbáltam a Batman: Arkham Asylum GOTY-t, mert az is GFWL-es, de ott szó nélkül belép a Live-ba és már játszhatnék is. Ráadásul, a Live szerint épp a Gotham Cityvel játszom