- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
a178
tag
A helyzet fokozódik!
Ma reggel mikor hazajöttem a melóból szerettem volna kipróbálni a Gotham City Impostors játékot. El is indult, de mikor be kellene lépni a GFWL-ba, akkor kiírja, hogy frissíteni kellene a kliens programot. Legyen így, gondoltam, de már fél órája itt ülök a gép előtt és még most sem frissült a kliens. Nem mondom, hogy hihetetlen gyors a netem, de ezidő alatt már készen kellene lennie, elvileg 700k-val tölthetek le. Azt hiszem a gép így marad, én meg alszom addig egyet... Kíváncsiságból kipróbáltam a Batman: Arkham Asylum GOTY-t, mert az is GFWL-es, de ott szó nélkül belép a Live-ba és már játszhatnék is. Ráadásul, a Live szerint épp a Gotham Cityvel játszom
-
AtHoS
nagyúr
Így 2700 napos reggel a hátad mögött lassan hozzászokhatnál, hogy a topikok legelső hozzászólását meglesed és ha nem találod ott amit keresel, csak akkor kérdezel
Most éppen megtaláltad volna, de van egy olyan érzésem, hogy ezzel picit lépsz majd csak előre
No de, visszaolvasással is találhatsz ötletek a megoldáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest