- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonThomasino #4708 üzenetére
Hova van telepítve nálad az Origin?
Nálam rendszerpartíciótól független helyre (e jelű meghajtó egyik alkönyvtárába) és nem találkoztam ilyen problémával. Lehet valami jogosultsági probléma miatt szórakozik nálad
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonThomasino #4706 üzenetére
Nem használsz véletlenül ccleaner és társai féle takarító programot?
Ezek lekaphatják az azonosításhoz szükséges ideiglenes fájlokat az origin megfelelő mappáiból -
pils00
tag
válasz
DonThomasino #3808 üzenetére
Nem a rendszer "c"re , hanem az origin által használt partició-ra "meghajtóra" gondoltam.
Nem a tutit akarom mondani, csak engem is meglepett hogy a "E" meghajtón csinált magának mappát.
-
pils00
tag
válasz
DonThomasino #3806 üzenetére
Hali!
A letöltési "Program Files (x86)" mappát az origin által használt meghajtóra teszi.
Lehet hogy nem ua..?
Nem megoldásként yrtam, csak egy gondolat.
addikt
válasz
DonThomasino #3804 üzenetére
Ha jól tudom akkr kiírja, hogy ennyit töltene le, majd ez után mikor el is kezdené ráeszmél, hogy már megvan. Tehát ha jól sejtem csak egy "tovább" választott el a sikertől.
-
válasz
DonThomasino #3802 üzenetére
És vártál is egy kicsit hogy megnézd valóban le is tölti vagy csak kiírja és közben a HDD-n molyol?
Ja és mit "tallóztál be", magát a játék könyvtárát, vagy egyel feljebb? Mert ugye eggyel feljebbit kell megadni, és azon belül a játék könyvtárak már az Origin automatikus kezelése alatt vannak. (nem ez a hiba?
)
-
válasz
DonThomasino #3800 üzenetére
Mit értessz az alatt, hogy betallóztad?
Amugy attól még hogy visszamásolod újra el kell indítani a letöltéseket/telepítéseket minden játéknál.
Csak mivel érzékeli hogy már le van töltve pár fájl, azokat nem szedi le csak ellenőrzi gyorsan.Feltéve hogy ugyanaz a könyvtár van megadva a kliensben is mint ahova másoltad.
-
válasz
DonThomasino #2243 üzenetére
A kliensben be lehet állítani, hogy látszódjon-e. Legalábbis úgy emlékszem.
-
csaba951
veterán
válasz
DonThomasino #2221 üzenetére
Erről beszélek! Rádobsz egy ezrest és megkapod itthon! És ebben tényleg benne van az angol nyelv is.
Az orosz változat délután óta felment 1199 RUB-re. És még az angol nyelv bemókolásával is küzdhetsz minden frissítéskor.
-
csaba951
veterán
válasz
DonThomasino #2219 üzenetére
Limited Edition és benne van az angol nyelv? Kizárt!
Körülnéztem a kulcsos oldalakon is, de ennyiért tényleg nincs sehol. Az orosz verzió (LE) is többe kerül mint 7000 Ft. -
csaba951
veterán
válasz
DonThomasino #2217 üzenetére
Nincs régiós megkötés, de az orosz változat kizárólag az orosz nyelvet tartalmazza. Ennél olcsóbban tudod megvenni külföldről? (Ez az ár világviszonylatban is kiemelkedően jónak számít.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest