-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Predator2 #4539 üzenetére
Szia!
Pont ma csináltam.....
Lementettem külső vinyóra az Origin Games könyvtárat. Gép újrarak. Könyvtár felmásól, origin letőlt, beállít originbe telepítési mappának a felmásolt origin games mappa. Ha ez megvan letöltés elindít gondolkozik pár másodpercet és kiírja, hogy letöltés kész. Azért én minden játékra nyomtam egy javítást utána.
Nálam tökéletesen működött! -
csaba951
veterán
válasz
Predator2 #1641 üzenetére
Crysis 2 PC Manual Uninstallation
Deauthorizing/Authorizing a Machine
When the title is uninstalled, the machine will automatically be deauthorized so that the CD-key can be used again (5 uses at a time maximum). If forcing an uninstall, or manually deleting the title, it's possible to deauthorize a machine through the Start menu or the following method:
You must be connected to the Internet in order to deauthorize a machine.
Navigate to the 'bin32' folder in the game installation path.
Win XP/32 bit OS - 'C:\Program Files\Electronic Arts\Crysis 2\bin 32\'
A 64 bit OS will point to 'Program Files (X86)'
Steam - 'C:\Program Files\Steam\steamapps\common\crysis 2\bin 32\'
A 64 bit OS will point to 'Program Files (X86)'
Run the 'activation.exe' program.
Press the 'Deauhtorize this license' button.
A message reading 'Deauthorization successful!' will be displayed.
To confirm the key has been removed, the 'activation.exe' program can run again. If it asks for a serial key than the machine is no longer authorized and the title won't boot.A machine can be authorised using the same method. If the title has already been uninstalled and the client has a disk, they can run the 'activation.exe' file from there instead of reinstalling. The file path remains the same on disc.
Machines can also be deauthorized through the 'Games Explorer' in Windows 7 by right-clicking the game icon and selecting the 'Crysis 2 - Deauthorize this machine' option. Windows XP users will have a 'Crysis 2 - Deauthorize this machine' option under; 'Start' -> 'Programs' -> 'Electronic Arts' -> 'Crytek' -> 'Crysis 2'.
-
válasz
Predator2 #1639 üzenetére
A supportnak kell írni, és valószínűleg nullázzák az aktívációk számát, vagyis megint lesz 5. Ezt 1-2 alkalommal lehet eljátszani, aztán veheted meg újra. De erre sem kötelesek, így az is lehet, hogy rögtön azt mondják, vedd meg újra, bár erre szerintem kicsi a valószínűség. Olyat nem hallottam, hogy felemelték volna valakinek 10-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged