Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Elmondom. Szóval amikor feltelepítettem az Origin-t pár napja, akkor az EA oldalán volt egy link, hogy ingyenes játékok itt: [link]. Mondom nagyszerű, hátha hozzám vágnak valami jó játékot!
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít:Save these titles to your computer and play anytime… for free!
Na letöltöttem, először nem települt, most meg azt írja hogy próbaverzió! Ezért akarok megszabadulni tőle, de ha nem lehet nem baj, csak akkor minek írták hogy ingyenes?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít: