-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
BlessedElroy #5138 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor a magyar supportról mindenki csak pozitívan beszél, nem véletlenül.
De én chateltem már amerikai supportossal is, ott is hamar megcsinálták, amit szerettem volna.
Az EA support terén hibátlan.
-
S1M0N
senior tag
válasz
BlessedElroy #5135 üzenetére
Ja, én azt honnan tudjam, hogy hol élsz?
A lényeg, hogy keresd a supportot.
Tartalékkódokat kaptál, amikor bekapcsoltad az SMS-es funkciót, akkor gondolom ezeket a kódokat nem írtad le sehová sem.
-
S1M0N
senior tag
válasz
BlessedElroy #5133 üzenetére
Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.
Hívd fel őket (magyar support), valószínűleg kérnek majd több adatot is a fiókkal kapcsolatban a hitelesítés miatt.
Ja, de amúgy esetleg a tartalékkódok nincsenek meg? Mert azok elvileg pont az ilyen esetekre vannak. Én kiírtam őket.
-
ScomComputer
veterán
válasz
BlessedElroy #2997 üzenetére
Persze próbáltam, és rendben elküldték,már próbáltam mindenhogyan de nem jó sem hibát semmit nem ír..
Az origin szarakodik az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest