Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaba951
veterán
válasz
banhammer
üzenetére
Ne legyél megnyugodva! Fórumtárs már járt úgy, hogy az Origin Support (bejelentésre) visszaadta az orosz/ukrán hackernek a fiókot. Szerintem hívd fel a magyar Support-ot. Tegyenek egy olyan megjegyzést/beállítást a fiókodra, hogy csak a magyar Support intézhet vele bármilyen ügyet!
Eléggé kicsi az esélye, hogy akcentus nélkül fog tudni velük kommunikálni!

-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
banhammer
üzenetére
Ilyen állevéllel szokták az adatokat ellopni a felhasználóktól, mert megijednek és rögtön kattintanak a linkre, mivel nem Ők kezdeményezték ezt a tevékenységet.
Az ilyen leveleket mindig fenntartásokkal kell fogadni, mert a kattintható linkek "hasonmás" oldalakra visznek, ahol beírva a belépési adatokat tudják azokat ellopni, tehát a levél tartalmára reagálva "magunk" adjuk ki a hozzáférési adatainkat és nem előzőleg kerültek azok mások birtokába. Persze kivételek mindig lehetnek
-
S1M0N
senior tag
válasz
banhammer
üzenetére
Akkor szerencsésen megúsztad!

Ajánlom, hogy kapcsold be mind a Gmail, mind az Origin esetében az SMS értesítőt!
Utóbbinál meg beállítod, hogy az általad használt gépnél ne küldjön mindig kódot, csak ha máshonnan próbálnak belépni. Mondjuk volt, hogy csak másodszorra jött meg az SMS, de megjött.
A Gmail esetében is megéri, itt szinte azonnal jött az üzenet...
Kár, hogy Steam-nél nincs ilyen lehetőség, de ott is a legmagasabb szintű védelmet használom.
Szerk.: Egyébként Originnél a "gmail"-t nálad elfogadta? Mert ahogy írtam, nálam csak a "googlemail" formátum volt jó...
Apróság, de engem kicsit zavar... Mondjuk a BioWare Social Network-nél is ez van.
-
S1M0N
senior tag
válasz
banhammer
üzenetére
Ha Originen akarsz e-mail címet változtatni, akkor jó, hogy nem a felhasználónevedet kell megadni...
Amúgy nekem a "gmail"-es címemet nem is fogadta el az Origin, viszont a "googlemail"-eset igen...
Mind a kettő egy és ugyan azon címhez tartozik, csak utóbbi volt ugye az első formátum még anno.Ha tudod, akkor változtasd meg úgy, ahogy leírtam. Bár nekem a sima gmail-esnél eleve hibát írt ki, szóval én nem is tudtam megváltoztatni, csak a már említett googlemail-lel.
És most be tudsz egyébként jelentkezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Bittorrent topik
- Bestbuy játékok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest