- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #6186 üzenetére
Ez gyors volt. Felhívtam őket, és kb 10 perc alatt le is rendeztünk mindent. Beállítottam minden security dolgot.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Speeedfire #6184 üzenetére
Keresd az ügyfélszolgálatot.
Erős jelszó a használt email címhez (plusz extra védelem, SMS pl.) + Erős jelszó a felhasználói fiókhoz + Valamelyik extra védelmet jelentő alkalmazás (mobil, SMS, vagy applikáció) használata.
Aztán ott van még a biztonsági kérdés is, az is legyen erős, becsapós (nem a kérdésre válaszolsz pl., bár nem tudom mennyit véd).Nekem ezek fel vannak jegyezve, így emlékeznem sem kell rájuk (nem is tudnék).
A másik lényeges dolog szerintem, hogy ne jegyeztessük meg a fizetési adatokat sehol sem, mert a fiókot talán könnyebb visszaszerezni, mint a pénzt, bár a refound működhet... Én inkább bepötyögöm mindig.
-
Mardel
őstag
válasz
Speeedfire #3160 üzenetére
Facebookon is osztogattak ingyen mint a sanctumot.
-
M3oH
addikt
válasz
Speeedfire #3136 üzenetére
Szintén. Mindegy nem sürgős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged