- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5606 üzenetére
Hmmm. Akkor ott más a gond. Bár angol fórumokat is néztem, mondtam is a Support orcának, aki amúgy jó fej volt. És ott is van ilyen probléma.
Egyik megoldás elvileg: magát az Origint törölni, játékokat NEM, és reinstall, gép újraindul, és úgy megnézni. De a DNS cache volt a legtöbb esetben a megoldás. Nálam legalábbis bevált. -
30z.Samu
titán
válasz
Wiz Khalifa #5597 üzenetére
Nekem este elindult a játék, játszottam vele kb 10 percet. Nem rossz, de azért nem estem tőle hanyatt. Nekem max 10€-t érne meg.
-
Hunork
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5595 üzenetére
Nálam a BF Hardline esetén van ez.
Fasza. Még jó, hogy a BF4-et tolom...
Azért ezt miért kell az Origin-nek? Nem elég, ha fizetünk rendszeresen nekik??? -
regener
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5589 üzenetére
Nem sokat veszítesz ha inkább letörlöd.
Játékfájlok ellenőrzése esetleg?
Vagy próbáld ezt: [link] -
válasz
Wiz Khalifa #5519 üzenetére
B változat, van Online chat is ahol segítenek, én így csináltam, de az emailhoz hozzá kell hogy tudj férni.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #5519 üzenetére
A legegyszerűbb (és talán egyetlen) megoldás:
Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.1-2 éve volt velem is ugyan ez, elfelejtettem a biztonsági kérdésre a választ, de pár adat megadása után kreáltunk egy újat. Igaz, ezt amerikai emberkével csináltuk, live chaten keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest