-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Most megnéztem a saját gépemen a Shift 2 activation.exe-ét. Nekem is 5/5 van, pedig biztosan játszottam már a játékkal. Meg emlékszem rá, hogy korábban 4/5 volt. Viszont 37 napja nem játszottam vele.
Lehet, hogy havonta visszaadnak 1 lehetőséget, esetleg havonta visszaadják mind az 5-öt. Bár erre semmilyen hivatalos álláspontot nem találtam...
-
csaba951
veterán
>minek a EA De-Authorization Management Tool
A játékosok többségének lövése sincs a DRM-ről. Általában akkor szembesülnek vele, hogy van, amikor elfogy az aktivációs lehetőség. A power userek ilyenkor az ügyfélszolgálat segítsége nélkül tudja vele kezelni a helyzetet. Visszavonja az vakációt olyan gépről / felhasználói fiókról, amiről már nem használja a játékot. És ilyenkor nem kell uninstallálnia sem a játékot. Egyszerű és viszonylag gyors módszer, persze csak a hozzáértőknek. A többiek meg az ügyfélszolgálatot boldogítják.
>Crysis2-nél megtaláltam a bin32 mappában az activation.exe-t, 5/5
A képet megnézve jogos. Letöltötted a játékot, de még egyszer sem indítottad el. Ezért van így. Az első használatkor csinálja meg az aktiválást.
>steames Crysis esetén nincs ilyen sehol.
Erre nincs sok ötletem. Valószínűleg kihívás az EA számára kezelni az Originben a nem Originen vásárolt játékokat. Főleg úgy, hogy a Crysis már jóval az Origin előtt létezett, a Steamen vetted, a Steamen töltötted le. Ha az Originen töltötted volna le, és onnan használnád akkor - gondolom - úgy működne, ahogy elképzeled.
>Igaz az Origin Crysisben nem naprakész, mert ma játszottam a steamen:
Gondolom közben nem futott az Origin kliens. Mert csak akkor fogja ott is jelezni a használatot.
-
törölt tag
Hogy ne lenne.. most is van, csak kicsit érdekesen
-
törölt tag
Volt most Origin frissítés?
Vagy korábban volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest