Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
-
viktor82
őstag
Fórumban már kitértünk párszor az amazon vásárlásra olvass vissz,csak amerikai cimet regelhetsz banki utalás lehet akár milyen országból igy MO-ból is kulcsot meg regelni origin vagy steam-en tudsz!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Elméletileg azoknál a játékoknál lehet használni ahol max 4-5x tudot magát a terméket aktiválni(online)
Gyakorlatilag meg nem működik, tegnap pl nem engedte a crysis 2-t deaktiválni, azt írta ki hogy nincs telepítve ea játék a gépemre. Holott van nem is egy, és mind eredeti.
Magyar support meg sux, még mindig nem jött válasz.
-
Sn[4k3]
senior tag
Hol lehet egyáltalán rendesen megnézni az áruház tartalmát? Én sehogy se igazodok ki rajta, a nem EA-s tartalmakat meg kb. csak akkor dobja ki, ha keresőbe írod a nevét... Még a honlapon sincsenek fent teljesen a dolgok, a legrégebbi dolog amit felfedeztem az a NFS: ProStreet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Persze fiatal még, de remélhetőleg hamar kikupálódik.
"Ja igen azt nekem is mondták valahogy így: A régi kódok kiadásakor még nem működött Origin szolgáltásunk ezért azok még nem kompatibilisek vele."
Na most akkor csinálják meg hogy kompatibilis legyen.
Örülnék ha pl, lenne az accountomon egy Command & Conquer: The First Decade, vagy a régebbi NFS részek."937 orichalcos
Ha 2008-nál újabb engednie kell hogy regisztrálja."Na ez is hülyeség. BF2142 mikor is jelent meg? 2006-ban. És mégis ott van az originemen, úgy hogy megvettem a dobozos verziót és support beregizte nekem(nem kaptam új kódot hanem azt amit vettem)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, ahogy látom vannak még itt érdekességek.
Crysis 1 nekem magyar verzió van meg origin-en, Warhead is magyar, amazon-os Bulletstorm-ot meg nem engedi regisztrálni.A gond ott van az origin rendszerével hogy több játékot nem enged beregisztrálni, holott a support meg simán beteszi a account-hoz az említett játékot.
-
Sn[4k3]
senior tag
Biztos játszák, mert jó lett. Az Allied Assaultal is játszanak (Quake III-mal, Unreal Tournamenttel is játszanak még). Szvsz Originen jobban megéri, ha olcsóbb is.
Amúgy születésnapomra kaptam, de mivel lett egy mailcímmódosítás, ezért el kell majd kérnem újra. 5 éve már EA profilom van, csak jelent ez valamit

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No mindegy hagyjuk szerintem, nem fogjuk megérteni EA gondolatait.