- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
-
viktor82
őstag
Fórumban már kitértünk párszor az amazon vásárlásra olvass vissz,csak amerikai cimet regelhetsz banki utalás lehet akár milyen országból igy MO-ból is kulcsot meg regelni origin vagy steam-en tudsz!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elméletileg azoknál a játékoknál lehet használni ahol max 4-5x tudot magát a terméket aktiválni(online)
Gyakorlatilag meg nem működik, tegnap pl nem engedte a crysis 2-t deaktiválni, azt írta ki hogy nincs telepítve ea játék a gépemre. Holott van nem is egy, és mind eredeti.
Magyar support meg sux, még mindig nem jött válasz.
-
Sn[4k3]
senior tag
Hol lehet egyáltalán rendesen megnézni az áruház tartalmát? Én sehogy se igazodok ki rajta, a nem EA-s tartalmakat meg kb. csak akkor dobja ki, ha keresőbe írod a nevét... Még a honlapon sincsenek fent teljesen a dolgok, a legrégebbi dolog amit felfedeztem az a NFS: ProStreet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Persze fiatal még, de remélhetőleg hamar kikupálódik.
"Ja igen azt nekem is mondták valahogy így: A régi kódok kiadásakor még nem működött Origin szolgáltásunk ezért azok még nem kompatibilisek vele."
Na most akkor csinálják meg hogy kompatibilis legyen.
Örülnék ha pl, lenne az accountomon egy Command & Conquer: The First Decade, vagy a régebbi NFS részek.
"937 orichalcos
Ha 2008-nál újabb engednie kell hogy regisztrálja."Na ez is hülyeség. BF2142 mikor is jelent meg? 2006-ban. És mégis ott van az originemen, úgy hogy megvettem a dobozos verziót és support beregizte nekem(nem kaptam új kódot hanem azt amit vettem)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, ahogy látom vannak még itt érdekességek.
Crysis 1 nekem magyar verzió van meg origin-en, Warhead is magyar, amazon-os Bulletstorm-ot meg nem engedi regisztrálni.A gond ott van az origin rendszerével hogy több játékot nem enged beregisztrálni, holott a support meg simán beteszi a account-hoz az említett játékot.
-
Sn[4k3]
senior tag
Biztos játszák, mert jó lett. Az Allied Assaultal is játszanak (Quake III-mal, Unreal Tournamenttel is játszanak még). Szvsz Originen jobban megéri, ha olcsóbb is.
Amúgy születésnapomra kaptam, de mivel lett egy mailcímmódosítás, ezért el kell majd kérnem újra. 5 éve már EA profilom van, csak jelent ez valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged