- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tényleg nézz be a tápos topicba, 8ezer környékén már vannak minőségi FSP tápok, azok megérik az árukat, de az ilyen HKC meg társai tápokat hanyagold. Sokan beleesnek abba a hibába(régebben én is ) hogy tápra nem jutott pénz vagy ha meghallt akkor bement első áruházba vagy számtech boltba és megvette a legolcsóbba. Kicsit keresni kell és olcsón lehet jót venni.
off vége.
ON.
Szerintetek idővel változni fog az origin felhasználói felülete? Mit kellene még beépíteni a programba? Steam-ben is van egy olyan opció ha jól tudom hogy kiírja mennyit játszottál a játékkal, illetve aznap mennyit toltad. Ez jöhetne ide is szerintem. Ezen kívül talán még hírek amik jöhetnének, vagy mondjuk itt is elérhetnénk az EA fórumait.
Bármi egyéb ötlet szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Crucial 32GB DDR4 SO-DIMM - 3200MHz
- Iphone 13 mini 256gb
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Latitude 5430 27%14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest