Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Üdv, elkezdtem próbálgatni a FIFA 18 PC-s játékhoz pár MOD-ot - FIFA Final Big Patch, és a Commuity MOD-ot - kisebb nagyobb sikerek voltak de most eljutottam oda, hogy a játék nem indul.
Azóta a Windows-t is újratelepítettem - Windows 10 RS4 (RS5 volt fent korábban de azon nem mennek a MOD-ok) majd telepítettem az Origin-t majd a játékot az le is frissítette magát a net-ről ahogy szokta újra telepítés után rákattintok az indításra feljön a Launcher ablak itt kattintok a PLAY-re és semmi.
Valami ötlet? Most ha érkezésem az RS5-el újrateszem a Windows-t és a játékot is.
Amennyiben nem tudom megcsinálni és ti sem tudtok itt segíteni milyen email-re tudok írni - magyar vagy angol nyelven - vagy telefonálni - magyar nyelv -ahol tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest