Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomdriver
    őstag

Origin kliensben nem kellett regelni a kulcsot? Nem ismerem a BF4-et (sőt egyik BF-et sem igazából), de ami Origines játék nekem van és játszottam is vele, azt az origin kliensből töltöttem le és a kliens is látja, hogy telepítve van.

Ha a kliensből indítod a játékot akkor is kéri a kódot? Kliens el van egyáltalán indítva nálad? Na meg persze az is probléma szokott lenni, hogy tizeniksz fiók van regelve és pont nem ahhoz lett hozzárendelve a játék, amivel a próbálkozás történik

Ha minden stimmel, akkor mehet a telefon természetesen

Ez bf4-nél úgy működik, hogy ha kliensből is indítod a játékot betölt egy un. Battlelog oldalt, ahonnan a további opciók, tehát pl az egyjátékos vagy többjátékos mód elérhető.
    Ha itt bámelyiket is választottam ki, akkor kérte a termékkulcsot.

Fentit pedig azért írtam múlt időben, mert tök égő ugyan és elnézést ha többeket emiatt értelmetlenül zaklattam, de pont írásod után újból elindítottam a gamet és most már nem kért semmit, simán betötltött. :B
    Pedig közbe pc újraindítás sem volt, szvsz számomra megmagyarázhatatlan, nektek meg hihetetlen szerintem... :F

Mindenesetre köszi mindkettőtök segítségét, legközelebb várok 1--2 órát mielőtt itt borzolom a kedélyeket. :)

Új hozzászólás Aktív témák