Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Tomdriver
üzenetére
Szokott ilyen lenni, bár mostanában nem írt senki hasonlóról. Ez valami bug, vagy ilyesmi, legtöbbször amilyen váratlanul előjön, ugyan úgy meg is szűnik...

Nálam mondjuk ilyen nem fordult elő, "csak" a Mass Effect 3 gyűjtői kiadásának digitális extráit volt, hogy nem is merte fel a játék (robotkutya, ruha, stb, tehát csak az apróságokkal volt gond, a From Ashes simán ment), a magyar support sem tudott vele mit kezdeni...
Aztán leárazva megvettem a Digital Deluxe Edition Upgrade-et, és láss csodát, azóta is működik...

Szóval az Origin tud még érdekességekkel szolgálni, de nekem igazából már nincs különösebb gondom vele, én pedig a megjelenése óta használom...na, akkor aztán volt baja elég.

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tomdriver
üzenetére
Csak azért írtam le ezeket, mert ha pl. ilyen bagatel probléma miatt nem tudnék játszani, engem biztos szétvetne az ideg

Mondjuk általában ehhez szokott még az is hozzájönni, hogy mikor beüt egy ilyen probléma, akkor még rátetőz a szolgáltatói szerverek elérhetetlensége, nem érkezik ellenőrző mail, stb... Az ember meg nem tudja mi a fene van, később meg kiderül, mégsem volt marha, csak épp összejöttek a véletlenek

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest