- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Tomdriver #4913 üzenetére
Nagyon korrektek EA magyar ügyfélszolgálatán, mivel nem tudtak segíteni MoH indítási problémámon (állítólag Airburne nem indul csak xp és vista oprendszer alatt - mondjuk ezt sehol nem olvastam), így felajánlották majd a fiókomba töltötték MoH Warfighter epizódját, ingyen.
Le a kalappal! -
S1M0N
senior tag
válasz
Tomdriver #4910 üzenetére
Szokott ilyen lenni, bár mostanában nem írt senki hasonlóról. Ez valami bug, vagy ilyesmi, legtöbbször amilyen váratlanul előjön, ugyan úgy meg is szűnik...
Nálam mondjuk ilyen nem fordult elő, "csak" a Mass Effect 3 gyűjtői kiadásának digitális extráit volt, hogy nem is merte fel a játék (robotkutya, ruha, stb, tehát csak az apróságokkal volt gond, a From Ashes simán ment), a magyar support sem tudott vele mit kezdeni...
Aztán leárazva megvettem a Digital Deluxe Edition Upgrade-et, és láss csodát, azóta is működik...Szóval az Origin tud még érdekességekkel szolgálni, de nekem igazából már nincs különösebb gondom vele, én pedig a megjelenése óta használom...na, akkor aztán volt baja elég.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tomdriver #4910 üzenetére
Csak azért írtam le ezeket, mert ha pl. ilyen bagatel probléma miatt nem tudnék játszani, engem biztos szétvetne az ideg
Mondjuk általában ehhez szokott még az is hozzájönni, hogy mikor beüt egy ilyen probléma, akkor még rátetőz a szolgáltatói szerverek elérhetetlensége, nem érkezik ellenőrző mail, stb... Az ember meg nem tudja mi a fene van, később meg kiderül, mégsem volt marha, csak épp összejöttek a véletlenek
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tomdriver #4908 üzenetére
Origin kliensben nem kellett regelni a kulcsot? Nem ismerem a BF4-et (sőt egyik BF-et sem igazából), de ami Origines játék nekem van és játszottam is vele, azt az origin kliensből töltöttem le és a kliens is látja, hogy telepítve van.
Ha a kliensből indítod a játékot akkor is kéri a kódot? Kliens el van egyáltalán indítva nálad? Na meg persze az is probléma szokott lenni, hogy tizeniksz fiók van regelve és pont nem ahhoz lett hozzárendelve a játék, amivel a próbálkozás történik
Ha minden stimmel, akkor mehet a telefon természetesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest