Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dejaris
üzenetére
Ezt hogy vezetted le ebből: "Értem, hogy a mai izomgépek korában nem probléma, ha fut egy böngésző a háttérben, de minek, ha nem muszáj? És nem, nem lenne muszáj." ?
Én nem akarom általános igazságnak beállítani az álláspontom, mint fórumon általában teszik az emberek, csak leírtam, hogy engem zavar, ha egy AAA (nem flash, vagy webgl, stb) játék meghívja a böngészőt akármilyen céllal.
Ha egy normálisan optimalizált böngészőmotor elindul a játékon belül, amikor többjátékos módra kerül sor (szigorúan multinál, egyjátékos módban látni sem akarom), azzal semmi problémám.Ha nem értünk egyet, az nem gond, az bármikor elindíthat egy esetleg konstruktív eszmecserét.
Például ha ehhez a megállapításodhoz: "Csak elonye van a bongeszos megoldasnak az ingame megoldasokhoz kepest." írsz egy érvelést is, azzal tudni fogok mit kezdeni, mert elképzelésem sincs egyelőre, mivel lehet jobb ez, mint az, ha rászánna pár fejlesztő néhány órát arra, hogy írjanak egy rendes GUI-t a közösségi funkcióknak mélyen a játékba integrálva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest