-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
FoxiestFox #6744 üzenetére
Két megoldást találtam erre hirtelen:
1.
Start the game, tab out, and then click on Origin (top left corner) and open the application settings. Just leave that window open in the background and tab back to your game.The CPU usage should now drop to a normal level.
2.
Using 9.6.1, I closed the main window so Origin keeps running in the taskbar, CPU load went downSzóval zárd be az origin ablakot vagy menj be a beállításokban így a Store nem eszi a géped.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FoxiestFox #5523 üzenetére
Anno comodo zavart be az originnak. Tiltsd le az antivir progid hátha...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FoxiestFox #4689 üzenetére
Ha az ha nem, mást nem tudsz vele tenni. Mondjuk én nem néztem ezt letöltés közben.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3643 üzenetére
Az adathalaszat teljesen mas. Adataimat meg pedig orzom, ahogy csak tudom, de mivel nyilvanos a profilom igy barki ra tud talalomra keresni emberekre.
Egyesek azt sem tudjak, hogy laggol a droidjuk.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3639 üzenetére
Inkabb szerencses vagy
A forumon a siras is ezt bizonyitja. Konfignak oedig semmi koze a dologhoz.
-
genndy
addikt
válasz
FoxiestFox #3635 üzenetére
A supportja határozottan jobb az Originnek.
Össze kellene gyúrni a kettőt, és akkor kapnánk egy jó szolgáltatást egy jó supporttal -
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3606 üzenetére
Felesleges penzkidobasnak gondolom, szinte biztos, hogy olcsobb lesz a tamogatott hardvereket osszevasarolgatni kulon es a steamos-t radobni. Talan meg ugy is, ha fizetos lesz az os.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3604 üzenetére
Akkor vegyel egy konzolt, ott nem lesz bongeszoben indithato jatek
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3602 üzenetére
Mar felsoroltam par elonyet. Roviden megegyszer: a jatek akkor fut, amikor tenyleges jatek tortenik, minden masra ott a bongeszo. Sot a bongeszos megoldasnak hala, nem kell bambulnom a toltokepernyot sem, mint minden mas jateknal, mivel miutan korulmenyesen kivalasztottam a szervert, elkezdek csatlakozni, beallok a sorba, addig el sem indul a jatek, mig nincs ures hely, majd akkor is a hatterben tolt es a legvegen ugrik fel. Ez mas jatekoknal ugy zajlik, hogy az ember vagy ki alt+tabol, vagy elmegy kavezni, de mindenkeppen lekesi a kor elejet.
Az elozo kommentemet pedig szandekosan nem akarod ertelmezni? Minek varsz erveleseket igy? -
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3600 üzenetére
Ertem. Tehat ha kulon fut egy bongeszo, akkor nagy gond, mert nincsen bika gep, de ha a jatekban fut a bongeszo akkor szemet hunyunk felette. Teljesen logikus.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3598 üzenetére
Mert szerinted pl valve jatekaiban nem egy bongeszo van integralva kulon erre a feladatra a jatekba. Egyebkent nagyon vissza tudja am venni a videokartya teljesitmenyet egy bongeszo. De ha mar ebbol a megkozelitesbol nezzuk, minek fusson egy egesz jatek a hatterben, mig en nezem, hogy melyik szerveren eppen mi a szabaly, hogy forognak a palyak, miket kell meg csinalnom a kovetkezo fegyverert stb.? A kozossegi resz miatti hisztit meg vegkeppen nem ertem. Miert zavarja egyesek szemet, ha mososzer melle kap oblitot is, amit nem kotelezo hasznalni? Bar jobb volna, ha mindenki hasznalna oblitot is a mosashoz, mivel ez egy csapatjatek, ahol nem hentelni kene, hanem osszecsiszolodni egy csapatta.
-
válasz
FoxiestFox #3592 üzenetére
Jobb ha hozzászoksz mert egyre több kiadónak/játéknak lesz "social" vonulata amit nem lehet játékon belül megcsinálni. Ha pedig már van social/közösségi oldal ahol barátok szerveződnek, akkor oda érdemes a multi menedzselését is tenni. Ennyi az oka hogy kikerültek ezek a játékon kívülre.
Ettől még a BF3 nem lesz f*s.
-
dejaris
addikt
válasz
Csak elonye van a bongeszos megoldasnak az ingame megoldasokhoz kepest.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
A barátom még lelkendezett is a battleLogról, hogy az márpedig milyen istenkirály dolog. Hát nem BF2-zött... sőt, az összes BF3 előtti Battlefieldben ingame volt ez megoldva.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
FoxiestFox #3590 üzenetére
Kedden majd noszogatom egy keveset... holnap meló után bevágódok a székbe, előveszem a hűtőből az előre behűtött, házi zöld teát és letolok egy évad valamit. Valami PnkBstrA.exe-vel nem tud a játék kommunikációt létesíteni, és ezért egyből ki is dob a francba.
Battlefield 3-at le sem merem tölteni, jól van az a listában...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #3572 üzenetére
Meg ne is telefonálj.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #3526 üzenetére
Akkor egymásra vagytok allergiásak.
Így nincs ötletem.
Valami közös progi amit mindketten használtok játék alatt? TS és társai vagy más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Könyvajánló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gerner1
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest