Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Köszönöm a válaszokat, és Csabának is!

Írtam nekik röviden, de csak az email címről tudtam, mert ugye most én sem tudok belépni az Originbe/EA-ba. Közöltem, hogy egy tolvajjal van dolguk, nálam 4 játék van. Azt is közöltem, hogy azért szakadt meg a kapcsolat, mert nálunk fel lett függesztve a fiók 24 órára. Azt is közöltem, hogy akár el is kaphatnák.
Mondjuk mostanra eléggé felforrt az agyvizem, nem tudom, hol van az EA hazai központja, de szerintem teszek náluk egy látogatást a játékokkal a kezemben. Helyben utánajárhatnak mindennek, és vissza is adhatják az árukat. Mert már ez jön, és nem érdekel semmilyen apró betűs rész, maximum lesz belőle szép újságcikk, meg tévé riport...
Aztán amelyik megy Steam-ről, azt megveszem, a többit meg leszedem, és nem leszek ideges.Szánalom az egész, elcseszik a szabadidőmet...
A fiam is kellően el van keseredve, és most azt hallgatom, hogy mennyivel jobb lett volna torrentről leszedni ezeket, minek költötte el rá a spórolt pénzét...
Tessék...
Ma már nem tudom hívni a hazai supportot, már nem veszik fel, pedig este 9-ig vannak az automata szerint.
Holnap reggel 9-kor megindulok, egy rakás telefonszámlát képeztek már nekem, és nem tudom hol a vége...Fotókat meg nem küldök, mert ki tudja, hogy kinek küldöm??? Most már semmiben sem vagyok biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest