- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
Megújult a játék honlapja:
-
Enton
addikt
Teszt alatt a Red River:
-
Enton
addikt
Operation Flashpoint: Red River:
(#274) raziel01:
Elméletileg nem szükséges eredeti a multihoz. De akinek 1000 FT nem ér meg a játék az szégyelje el magát!
-
raziel01
veterán
Megvettem a játékot de nincs serial a dobozban.
Akkor hogy működik a multi? -
Kigyodoki
tag
Na, most van egy pici nyugi!
Nos a játékot alapjában tekintve, nagyon taktikusra csinálták meg. Ven-e benne lehetöség? Szerintem van. Föleg az olyanoknak, akik unják az állandó, ész nélküli lövöldözést, és egy kicsit gondolkodó játékkal szeretnének játszani.
Az, hogy melyik állóm guggoló alakot mondod, azt nem tudom... Bal alsó sarokban van a Te jelenlegi testtartásod, tehát állsz, guggolsz, vagy éppen fekszel-e. Bal felsöben a squad emberi vannak, tehát Te, a 2 lövész és a medic.
Menteni csak a checkpointnál lehet, illetve automatán ment, azt Te nem tudod befolyásolni.
Medicet hívni. Egyszerübb, ha nyomsz egy F2-öt (Nálam legalábbis azon van), elöveszi a medic-kittet, és nyomsz egy tüz gombot addig, amig a kis kör véget nem ér, és saját magad gyógyítod.
Hogy jó-e a játék? Sokan az ARMA II-vel hasonlítják össze, de szvsz annak az irányítása bonyolultabb, illetve nehezebb a játékmenet is. De ki mit szeret. Nekem nagyon bejött ez a játék, csak kevesen fedezték fel.
üdv,
Doki -
-
artiny
őstag
Valaki elmondana hogy kell Operation Flashpoint 2 Dragon Rising játszani? Van benne mentesi lehetoseg?
Meg nem jatszodtam ilyen taktikai lovoldozost,de ennek a jateknak adnak egy eselyt.
-A bal sarokban mit jelent egy allo,egy gugolo es meg ketto emberi alak?-menteni lehet a jatekban? mivel ha eljutok az elso palyaban addig hogy felrobantom a radart beszalok egy autoba es huznak vele el ....de konnyen leszednek a jatekban
-tudok kerni valmi medicet aki meggyogyit?
-jo ez a jatek?
-.....
-
M@trixfan
addikt
Elég jó áron van Steamen most Vegyem, ne vegyem? Ugye ez is inkább valósághű irányban mozog multiban? BC2-n filóztam el nagyon mert tetszett a demója PS3-on, de esetleg ez valósághűbb.
-
tjokai
senior tag
ez így igaz
-
tjokai
senior tag
Ez a game az év csalódása volt részemről!Nagyon vártam h megjelenjen, amennyire szépnek ígérkezett, annyira sz*rul sikerült!!!Játszottam vele 20 percet de elég is volt bőven!
-
MS74hu
tag
Üdv. Van 1.02-es patch és map pack!
A codemaster.com/download oldalon.
-
-
jov2000
csendes tag
Üdv mindenkinek:
Ajánlanám oldalunkat minden Operation Flashpoint 2 játékosnak. Küldjétek be az oldalon található email címre saját küldetéseiteket és felrakjuk őket az oldalra, hogy minnél többen játszhassanak velük.
Cim: http://ofp2.uw.hu
Üdv.
Jov2000 -
macy
addikt
Sziasztok. Az editorban készített cuccokkal nem lehet multiban játszani? Csak singleben tudom betölteni.
-
Thome
veterán
Senki nem játszik ezzel a jó játékkal? Mi ez a kihaltság?
-
MS74hu
tag
No.Megis vetted?
Hétvégéig fölnézegetek mert közben csinálom a single küldetéseket,de jövöhéttöl vidéken melozok.Szoval,jövöhéttöl egy ideig nem leszek.
Ha megadod a neved akkor felveszlek.Eddig csak 2db hazaival találkoztam és felvettem öket listára. Jo game csak nincs dedikált szervere mint pl.a COD-nak. De,majd alakul lassan.
-
-
MS74hu
tag
Hát,nem vagyok egy 3dmarkos vagy everestes emberke.Nekem csak az FPS számit a számok nem.
Csak a Frapsot szoktam használni kb:27fps-en fut a game,de néha változik. Ha pontosan megmondod hogy mijen beállitásokkal nézzem meg akkor szivesen megnézem neked.
Nekem most minden high-ra van állitva 1440x900-as felbontással.
u.i:jöhet a cd kulcs pü-ben mert akkor letöltöm a 3dmarkot.
-
Thome
veterán
Oké, csak fura, mert láttam egy videón egy ugyanilyen erős procival megáldott gépet, egy x1900xt-vel, és röccenés mentesen futott. Ergó a proci az elég alá, hanem a vga nem bírja. De akkoris fura, mert ha kimegy a bevörösödés, vagy a por a "szememből", ugyanúgy tovább akad.
Biztos játszható lesz a másik gépet ugyanezen beállítások mellett. Sőt. Felvettem a grafikát (mindent High-ra), és teljesen jól futott, mindaddig, amíg be nem nyeltem egy lövedéket, vagy port, vagy nem láttam robbanást. Bár a robbanásnál sem jön elő mindig.
Tehát bízom a gépben!
De maximum ha nem lenne a proci elég neki, nyomok alá egy Socket 1-es, 2,4ghz-s Turiont. Az majdcsak elég lesz!
A Vga pedig bírja a 65%-os tuningot, tehát egy 20-40% körül rápakolok teljesítményben. Úgy már kezd közelíteni a 9600GT fele, mert az 4000-6000pont között van 1024x768-ban, ez pedig tuninggal 4000-4300 körül. Tuning nélkül 3000-3500.
Tudnál egy 3DMark06-ot nézni nekem? 1024x768-ban. Minden mást hagyj úgy, csak a felbontást állítsd annyira, legyél szíves.
Ha kell hozzá CD Kulcs, akkor írj PÜ-t.
-
MS74hu
tag
Intel centrino2-es.Core2Duo P8400. Néha én is csodálkozok hogy milyen jol futnak rajta a mai játékok. A robbanások meg a bevörösödéseknél az nem bug csak igy tudni hogy gyenge a gép neki. A dobozon a "minimum" a 2.4ghz dualcore-ral az "ajánlot" meg a 2.4ghz quad core-ral irják. Ha notin akarod tolni akkor erösebb kell mindenkép,de ha asztalin akkor meg pláne. Vagy az advanced beállitásoknál lejjeb lehet venni pár dolgot?(de ugy már nem annyira jol nézki) És persze a legujjab vidikari driver is kell.
-
Thome
veterán
Köszi a segítséget! Ezen a gépen (profilomban megtalálod az adatait) én is a demót próbálgatom, jövőhéten jön a másik gép. Egész jól, sőt, mondhatni most, hogy sikerült végre a teljes képernyőre skálázást megcsinálni, élvezhetően is fut.
De amint meglőnek, bevörösödik egy kicsit a kép ugyebár, elkezd szaggatni mint az állat, meggyógyítom magam, várok egy kicsit, továbbra is szaggat mint az őrület, kilépek a grafikus beállításokba, csinálok egy másik felbontásra állítást, átállítja, majd visszaállítom 640x480-ra, és ismét jól fut. Ugyanez a helyzet az éjjellátó és a javelin után is. Néha a robbantásokkor is előjön. Ez valami demo/vga bug lenne? Mintha a terhelés rajtamaradna a gépen, pedig az effekt már nincs is ott.
Megkérdezhetem milyen processzoron fut? Mármint a pontos típusára vagyok kíváncsi. Attól félek kevés lesz neki a TL-56 1,8ghz x2, 1mb L2 (2x512kb).
-
MS74hu
tag
Szia. én 2napja vettem meg a gamét.Nekem 9600mgt 2.6ghz 4gb-ram. high beállitások és 4xantialiasing-al 1440x900 felbontással szépen fut. neked lehet hogy menni fog a low-tol magasabban is. De,legjobb ha letöltöd a demot mert énis ugy néztem meg hogy hogy fog futni a notimon. (PC Guru.hu)
-
Thome
veterán
Hali!
Ez a játék egy ilyen notebookon elfut élvezhetően? 8600m GS, 1,8ghz-s Turion x2-es proci, 3giga 800mhz ram.
Mondjuk 800x600-ban.
-
MS74hu
tag
sziasztok.érdeklödnék hogy laptopon játszik valaki a gaméval? eddig minden uj játék fut a notimon amit vettem és nem volt gond vele. köszönöm
-
Silenzio
addikt
Na, csak megtaláltam a topikot...
Feltettem az Operation Flashpoint Dragon Rising-ot. A játék már az első küldetés első percében felbuzdít a ládákban való turkálásra. Namármost, én a ládába belenézek, de az istennek nem tudok kijönni onnan. Egész egyszerűen nincs olyan gomb amivel otthagyná azt a tetves ládát. Ráadásul még ki is fagy ha lerakom a tálcára. Mocskosul haragszom rá, meg azokra, akik leprogramozták. Szal a kérdés: hoyg a viharba van az hogy én nem tudok kikecmeregni a láda menüjéből és folytatni a játékot? Ezt így adták ki? -
Bluegene
addikt
jó játék ma betegség miatt itthon maradtam
10dik pályán tartok az 5dikről ma
belejöttem
-
Habib[HUN]
senior tag
Nem rossz játék, már azt várom hogy legyen a steam-en valami akcióban. az új dobozos árát nem tudom vagy nem akarom megfizetni
-
slett27
addikt
De népszerű ez a játék...
Mindegy, nekem jobban bejön, mint a COD Modern Warfare II. Az egy eszetlen HENT már, 1:52 mp-es pályák, steam-es #&*!!*-ság, realisztika sehol. Az Operation Flashpoint Dragon Rising is elégé Arcade-os lett, de van eleje meg vége egy küldetésnek.
-
slett27
addikt
válasz
W h o z Z y #232 üzenetére
Operation Flashpoint 2 VGA+CPU teszt. 1 hét keresés után találtam. Ez elég ... hogy is mondjam... gáz. Mármint hogy 1db cseh tesztet találtam.
-
slett27
addikt
válasz
W h o z Z y #230 üzenetére
Pls keressen valaki nekem egy tesztet, ahol különböző VGA-kal, CPU-kal tesztelik a játékot. Eddig szinte minden játékról találtam. Erről nem, akárhogy írom be a keresőbe.
-
W h o z Z y
tag
sziasztok
visszatérek én is szerintem leghamarabb holnap
valaki meg tudja mondani a jelenlegi verzióját a játéknak?(linket is szívesen fogadok ha van valami új patch vagy dlc)
köszi -
slett27
addikt
Sehol nem találok CPU ill. VGA összehasonlító tesztet erről a játékról. Már átnéztem a nagyobb oldalakat, de még csak fórumokon sem írnak semmit. Azért ennyire nem rossz a játék. Fogalmam sincs, hogy pl. egy E5300+9500GT 1GB kombóval mekkora, milyen beállításon játszható. Valaki tud valahol ilyen tesztről ?
bbchris fórumtárssal coop-ban játsszunk. Itt vannak is jófél coop-os pályák.
-
Bluegene
addikt
válasz
hejesírásó #217 üzenetére
hány pálya van összesen a szingliben?
-
onereborn
tag
Tetszik, h több multi pálya van benne. Szerintem stabilabb!
Aki játszik vele az vegyen fel xfiren. Küldj privit és megadom!
Üdv! -
FRIZ 22
senior tag
PC Skirmish DLC and Patch Download Locations for Retail Boxed Version
-
onereborn
tag
én elég sokat játszottam vele jaja!
-
CptMisi
őstag
Üdv!
jó a játék? akkor kipróbálom -
onereborn
tag
Vagytok páran serón? ritkán vannak magyarok. Néha csinálok Hungary néven serót ha érdekel valakit!
-
feka007
veterán
Hát ez nem lett egy nagy szám..
-
hejesírásó
senior tag
na letoltam singlit. sztem gyenge, és kevés, ezért frisse ropogósan kijövetelkor MAXIMUM 3-4k-t lennék hajlandó fizetni. két küldetés volt ami élvezetet adott, nem nagyot. kicsit. de adott
9es és 11 es. a többi sztem gyenge és egy kaptafa.
nem elég izgalmas.
amilyen jó kis kezdő vide van annyira lagymatag a gém maga.
unalmas.
ennyi. lomtár
-
dzsóbácsi
aktív tag
A csapattársak által észlelt ellen irányát hogyan tudom beazonosítani action közben??....pl. machinegunner 200m west...gondolom ez nem "nekem" nyugatra értendő...hanem simán nyugatra..csak hogy nincs semmilyen tájolóm..
Valamint TDM-ben rendre találkozok golyóálló emberkékkel..leginkább BOTokkal...Nemcsak respawn után nem bírom lelőni őket..Miért?? -
dzsóbácsi
aktív tag
-
FRIZ 22
senior tag
válasz
hejesírásó #211 üzenetére
De de csak nem sokat.
Az ArmA2-ben sokkal több lehetőség van. Inkább az pörög most. -
hejesírásó
senior tag
senki se játszik már vele?
-
hejesírásó
senior tag
már tolom egy ideje. tapasztalataim:
kicsit fura harcrész, elég durván félrehordanak a fegyverek nem túl nagy távolságra is, gugolva is.
az hogy nincs mentés idegesítő egy kicsit, de nem vészes.
idegesítő, hogy ha egy fegyvert secundarynak ír akkor azt a primary helyére nem vehetem fel! vagy én nem csinálok vmit jól?
a grafika maxon van de nem nagy szám
azt nem vágom, h a nem kevés kézifegyver elleni páncélzattal rendelkező helikoptereket miért tudom leszedni kézifegyverekkel?
ha egy néhány házas tanyát megszórok a tüzérséggel, akkor hogy a p-ba maradhat ott ember élve, mikor egy ház nem marad pl egyben
-
Newlocal
aktív tag
Hali!
Tudja vki hogy lehet zoomolni az 1. pályán a fegyverrel? Sajnos nem jöttem eddig rá.
Köszi -
v!ct0y
veterán
Na kinek, hogy tetszett a játék?
Gondolom már egy páran végigtoltátok -
Enton
addikt
válasz
W h o z Z y #200 üzenetére
Nem mondod, én most keltem délben de sehol hó, csak eső.
Merre vagyol, hogy ottan hó is lett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest