- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MS74hu
tag
Üdv. Van 1.02-es patch és map pack!
A codemaster.com/download oldalon.
-
MS74hu
tag
No.Megis vetted?
Hétvégéig fölnézegetek mert közben csinálom a single küldetéseket,de jövöhéttöl vidéken melozok.Szoval,jövöhéttöl egy ideig nem leszek.
Ha megadod a neved akkor felveszlek.Eddig csak 2db hazaival találkoztam és felvettem öket listára. Jo game csak nincs dedikált szervere mint pl.a COD-nak. De,majd alakul lassan.
-
MS74hu
tag
Hát,nem vagyok egy 3dmarkos vagy everestes emberke.Nekem csak az FPS számit a számok nem.
Csak a Frapsot szoktam használni kb:27fps-en fut a game,de néha változik. Ha pontosan megmondod hogy mijen beállitásokkal nézzem meg akkor szivesen megnézem neked.
Nekem most minden high-ra van állitva 1440x900-as felbontással.
u.i:jöhet a cd kulcs pü-ben mert akkor letöltöm a 3dmarkot.
-
MS74hu
tag
Intel centrino2-es.Core2Duo P8400. Néha én is csodálkozok hogy milyen jol futnak rajta a mai játékok. A robbanások meg a bevörösödéseknél az nem bug csak igy tudni hogy gyenge a gép neki. A dobozon a "minimum" a 2.4ghz dualcore-ral az "ajánlot" meg a 2.4ghz quad core-ral irják. Ha notin akarod tolni akkor erösebb kell mindenkép,de ha asztalin akkor meg pláne. Vagy az advanced beállitásoknál lejjeb lehet venni pár dolgot?(de ugy már nem annyira jol nézki) És persze a legujjab vidikari driver is kell.
-
MS74hu
tag
Szia. én 2napja vettem meg a gamét.Nekem 9600mgt 2.6ghz 4gb-ram. high beállitások és 4xantialiasing-al 1440x900 felbontással szépen fut. neked lehet hogy menni fog a low-tol magasabban is. De,legjobb ha letöltöd a demot mert énis ugy néztem meg hogy hogy fog futni a notimon. (PC Guru.hu)
-
MS74hu
tag
sziasztok.érdeklödnék hogy laptopon játszik valaki a gaméval? eddig minden uj játék fut a notimon amit vettem és nem volt gond vele. köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest