- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thome
veterán
Oké, csak fura, mert láttam egy videón egy ugyanilyen erős procival megáldott gépet, egy x1900xt-vel, és röccenés mentesen futott. Ergó a proci az elég alá, hanem a vga nem bírja. De akkoris fura, mert ha kimegy a bevörösödés, vagy a por a "szememből", ugyanúgy tovább akad.
Biztos játszható lesz a másik gépet ugyanezen beállítások mellett. Sőt. Felvettem a grafikát (mindent High-ra), és teljesen jól futott, mindaddig, amíg be nem nyeltem egy lövedéket, vagy port, vagy nem láttam robbanást. Bár a robbanásnál sem jön elő mindig.
Tehát bízom a gépben!
De maximum ha nem lenne a proci elég neki, nyomok alá egy Socket 1-es, 2,4ghz-s Turiont. Az majdcsak elég lesz!
A Vga pedig bírja a 65%-os tuningot, tehát egy 20-40% körül rápakolok teljesítményben. Úgy már kezd közelíteni a 9600GT fele, mert az 4000-6000pont között van 1024x768-ban, ez pedig tuninggal 4000-4300 körül. Tuning nélkül 3000-3500.
Tudnál egy 3DMark06-ot nézni nekem? 1024x768-ban. Minden mást hagyj úgy, csak a felbontást állítsd annyira, legyél szíves.
Ha kell hozzá CD Kulcs, akkor írj PÜ-t.
-
Thome
veterán
Köszi a segítséget! Ezen a gépen (profilomban megtalálod az adatait) én is a demót próbálgatom, jövőhéten jön a másik gép. Egész jól, sőt, mondhatni most, hogy sikerült végre a teljes képernyőre skálázást megcsinálni, élvezhetően is fut.
De amint meglőnek, bevörösödik egy kicsit a kép ugyebár, elkezd szaggatni mint az állat, meggyógyítom magam, várok egy kicsit, továbbra is szaggat mint az őrület, kilépek a grafikus beállításokba, csinálok egy másik felbontásra állítást, átállítja, majd visszaállítom 640x480-ra, és ismét jól fut. Ugyanez a helyzet az éjjellátó és a javelin után is. Néha a robbantásokkor is előjön. Ez valami demo/vga bug lenne? Mintha a terhelés rajtamaradna a gépen, pedig az effekt már nincs is ott.
Megkérdezhetem milyen processzoron fut? Mármint a pontos típusára vagyok kíváncsi. Attól félek kevés lesz neki a TL-56 1,8ghz x2, 1mb L2 (2x512kb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Otthoni időjárás-állomás
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest