- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kigyodoki
tag
Na, most van egy pici nyugi!
Nos a játékot alapjában tekintve, nagyon taktikusra csinálták meg. Ven-e benne lehetöség? Szerintem van. Föleg az olyanoknak, akik unják az állandó, ész nélküli lövöldözést, és egy kicsit gondolkodó játékkal szeretnének játszani.
Az, hogy melyik állóm guggoló alakot mondod, azt nem tudom... Bal alsó sarokban van a Te jelenlegi testtartásod, tehát állsz, guggolsz, vagy éppen fekszel-e. Bal felsöben a squad emberi vannak, tehát Te, a 2 lövész és a medic.
Menteni csak a checkpointnál lehet, illetve automatán ment, azt Te nem tudod befolyásolni.
Medicet hívni. Egyszerübb, ha nyomsz egy F2-öt (Nálam legalábbis azon van), elöveszi a medic-kittet, és nyomsz egy tüz gombot addig, amig a kis kör véget nem ér, és saját magad gyógyítod.
Hogy jó-e a játék? Sokan az ARMA II-vel hasonlítják össze, de szvsz annak az irányítása bonyolultabb, illetve nehezebb a játékmenet is. De ki mit szeret. Nekem nagyon bejött ez a játék, csak kevesen fedezték fel.
üdv,
Doki -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest