- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MS74hu
tag
No.Megis vetted?
Hétvégéig fölnézegetek mert közben csinálom a single küldetéseket,de jövöhéttöl vidéken melozok.Szoval,jövöhéttöl egy ideig nem leszek.
Ha megadod a neved akkor felveszlek.Eddig csak 2db hazaival találkoztam és felvettem öket listára. Jo game csak nincs dedikált szervere mint pl.a COD-nak. De,majd alakul lassan.
-
MS74hu
tag
Hát,nem vagyok egy 3dmarkos vagy everestes emberke.Nekem csak az FPS számit a számok nem.
Csak a Frapsot szoktam használni kb:27fps-en fut a game,de néha változik. Ha pontosan megmondod hogy mijen beállitásokkal nézzem meg akkor szivesen megnézem neked.
Nekem most minden high-ra van állitva 1440x900-as felbontással.
u.i:jöhet a cd kulcs pü-ben mert akkor letöltöm a 3dmarkot.
-
MS74hu
tag
Intel centrino2-es.Core2Duo P8400. Néha én is csodálkozok hogy milyen jol futnak rajta a mai játékok. A robbanások meg a bevörösödéseknél az nem bug csak igy tudni hogy gyenge a gép neki. A dobozon a "minimum" a 2.4ghz dualcore-ral az "ajánlot" meg a 2.4ghz quad core-ral irják. Ha notin akarod tolni akkor erösebb kell mindenkép,de ha asztalin akkor meg pláne. Vagy az advanced beállitásoknál lejjeb lehet venni pár dolgot?(de ugy már nem annyira jol nézki) És persze a legujjab vidikari driver is kell.
-
MS74hu
tag
Szia. én 2napja vettem meg a gamét.Nekem 9600mgt 2.6ghz 4gb-ram. high beállitások és 4xantialiasing-al 1440x900 felbontással szépen fut. neked lehet hogy menni fog a low-tol magasabban is. De,legjobb ha letöltöd a demot mert énis ugy néztem meg hogy hogy fog futni a notimon. (PC Guru.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Napelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest