- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kigyodoki
tag
Na, most van egy pici nyugi!
Nos a játékot alapjában tekintve, nagyon taktikusra csinálták meg. Ven-e benne lehetöség? Szerintem van. Föleg az olyanoknak, akik unják az állandó, ész nélküli lövöldözést, és egy kicsit gondolkodó játékkal szeretnének játszani.
Az, hogy melyik állóm guggoló alakot mondod, azt nem tudom... Bal alsó sarokban van a Te jelenlegi testtartásod, tehát állsz, guggolsz, vagy éppen fekszel-e. Bal felsöben a squad emberi vannak, tehát Te, a 2 lövész és a medic.
Menteni csak a checkpointnál lehet, illetve automatán ment, azt Te nem tudod befolyásolni.
Medicet hívni. Egyszerübb, ha nyomsz egy F2-öt (Nálam legalábbis azon van), elöveszi a medic-kittet, és nyomsz egy tüz gombot addig, amig a kis kör véget nem ér, és saját magad gyógyítod.
Hogy jó-e a játék? Sokan az ARMA II-vel hasonlítják össze, de szvsz annak az irányítása bonyolultabb, illetve nehezebb a játékmenet is. De ki mit szeret. Nekem nagyon bejött ez a játék, csak kevesen fedezték fel.
üdv,
Doki -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest