- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung U900 - nagyot Soul?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
válasz B.Tibi #14406 üzenetére
XP SP3
a vicc az, hogy az Opera Turbo bekapcsolása után a képek teljesen betöltődnek, csak eszméletlenül lassan. (maga a böngészés is használhatatlanul lassú lesz - pedig elvileg ez gyorsítja a netezést )
ha kikapcsolom, akkor normálisan lehet netezni, de egyes oldalakon nem jönnek be a képek rendesen.
nagyon bosszantó, mert ilyenkor mindig meg kell nyitnom egy rendesen használható böngészőt - Chrome, FF5 -, pedig szeretem az Operát, mert van pár nagyon jó funkciója (pl. mouse gesture)
-
-
scott_free
senior tag
válasz B.Tibi #14398 üzenetére
nem olvastad elég figyelmesen, nincs Opera Turbo:
"I am not using Opera Turbo feature, because I have a very good Internet connection."
a probléma egyértelműen az Opera 11.50-nel van, mert a 9.27-es Operával tökéletesen megy minden. (btw. az volt a legutolsó valóban jól működő Opera...)
amire rájöttem közben: a hiba nem a megjelenítésben van, hanem a letöltésben, ugyanis ha elmentem a félig megjelenített képet, akkor a jpg is csak félig lesz meg. ráadásul ahányszor újratöltöm, mindig más %-ban tölti le a képet. (vmikor a harmadáig, vmikor a feléig)
(és csak egy ideje csinálja ezt, előtte nem volt ilyen gond vele) -
fatal`
titán
válasz B.Tibi #14400 üzenetére
"meg tudom kerülni,"
Persze, ki lehet kapcsolni. De 3 oldal miatt nem fogom, meg anélkül nem böngésző a böngésző.
Különben csak egy példa volt a sok közül és arról még nem szóltam egy szót sem, hogy az UI fejlesztésekor "egyszerűsétés" címszó alatt kivesznek egy csomó funkciót és butítják az egészet.
-
fatal`
titán
válasz B.Tibi #14398 üzenetére
Nem tudom, hogy jönnek ide a linkek hiszen semmi köze a profilhoz.
Rendszeres hiba, hogyha módosítod a menübeállításokat (és lemásolod őket pl.) akkor a következő verziónál a régi init tartja meg (a másolatokon nem megy végig a módosításokkal) és szépen szétbarmolja a menüt.
Az ilyen és hasonlókon kívül rengeteg ismert bug van, maximum nem futottál bele, örülj neki.
Én pl. arra leszek kiváncsi, hogy a lassú smooth scrollt mikor javítják már ki végre.
-
scott_free
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Mini-ITX
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest