-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez elég triviálisnak tűnő alap megoldás és ilyen kérdéseket olvasva azért el szoktam gondolkodni, hogy csak én szoktam pakolászni a könyvjelzőket egyik mappából másikba, ami miatt ilyen alap kérdések fel sem merülnek nálam
Eszembe is jutott egy lassan 20 éves történet, mikor egy szomszéd srácnak telepítettem a gépét vírusfertőzést követően, majd miután elvitte fél óra múlva ismét itt volt, mert megpróbálta átparticionálni a winyót és sikeresen letörölt egy adatokat tartalmazó particiót, amire a VolkovCommander is volt rakva és a backup winyóról nem tudta visszamásolni az adatokat. Akkor kérdeztem rá, hogy a copy paranccsal mi újság? az sem megy? Hát nézett is rám, azt hitte káromkodom.....No mindegy, csak meglepő, hogy a könyvjelző pakolgatás sem megy még saját kútfőből sok esetben, de hát ez van....főnökömnek is naponta többször kell elmondanom a ctrl+c, ctrl+v rejtelmeit, pedig az MS billentyűzetén ez még rá is van írva a C és V billentyűkre inkább megyek iszom valami feszültségoldót, nehogy ezzel álmodjak véletlenül
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Napelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest