- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Yettel topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sk8erPeter #18270 üzenetére
Sem nem kötekedő, sem nem neked szólt de legalább így más is látja, hogy elegendő egy plusz billentyűt lenyomni a kívánt eredményhez és nem kell széttúrni semmilyen fájlt. Ennyi volt a célja a hozzászólásnak
Elnézést, ha a triviális megoldás "ismertetése" nem olyan szóhasználattal és formázással történt, amivel megfeleltem volna "többek" elvárásának.
"Azért ne állítsd már be hülyének, mert ezt a lehetőséget is meg akarta ismerni..."
Már nem azért, de nem kellene ilyeneket belevinned az agresszív mondandódba. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem hülyéztem le senkit, még ha valahonnan neked mégis ez jött le
Megnéztem a kezdő hsz-t és bizony nem találtam benne .ini fájl matatásra utaló részt. Szóval nem értem miért is lázadsz a kérdésem miatt!
szerk. legyen inkább off, mert nem igazán témába vág
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Építő/felújító topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest