- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Helo!
Olyan problémám van, hogy ment minden rendesen, a mai napig, aztán facebookon akartam írni egy üzenetet, az üzenetek mappába még belépett, de utána hiába kattintottam bárkire, csak betöltötte az oldalt, de az üzenetek helyén a töltés logó mozgott. Mondom jólvan, törlöm a cache-t az oldalról, aztán miután megláttam, hogy már vagy 2-3 éve nem volt 1 se törövel, gondoltam nem baj ha törlöm mindet. De baj volt. Azóta nem jön be a honlapok fele rendesen. Például a gmail, vagy a prohardver fóruma se (csak a fórum főlapja, azon belül véletlenszerűen betölti az oldal negyedét/felét). De a facebook se megy. Meg a legtöbb honlapon ha valami másik oldalra mutat már nem megy, ez elég zavaró, mert a képek igen nagy része ilyen. Sőt letölteni sem tudok (például le akartam tölteni az opera.com-ról az operát
)Tűzfalon megnéztem, továbbra is át van engedve az opera. Letöröltem, újratettem az se javított a dolgon. Teljes letörlést meg nem szeretnék, mert csomó mindent beállítottam már, amit sokáig tartana újra rendezni.
Nem tudja véletlenül valaki a megoldást, vagy pár ötletet miket nézzek még meg?Előre is köszi!
szerk.: ha rendszergazdai jogokkal indítom az se változtatott a dolgon és még annyi, hogy pl a képekből véletlenszerűen letölti néha a 10%-ukat, de az nem sok, meg legtöbbször még annyit se. Ez pl időképnél elég zavaró, ráadásul az nem is kép. Meg még annyi, hogy azzal is összefüggésben lehet, hogy kivettem egy merevlemezt a gépemből, amin viszont elvileg nem volt semmi sem csak a windows-nak 3 üres mappája.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest