- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
válasz
Lacics25 #16783 üzenetére
Valószínűleg nem épp itt ideális, a router háza táján kéne nézelődni.
Feltehetőleg a Plex portját sikeresen átirányítottad a OMV-re a routerben. Hasonlóan a 80-as/443-as portra (attól függően, hogy http-n/https-en akarod-e elérni a WP-ket) kéne egy port forward a routerben az OMV IP címére, és a megfelelő portra, amin figyel az apache. -
Horvi
őstag
válasz
Lacics25 #15860 üzenetére
Nem láttam problémát igazából. A gépnév átírásából nem lesz gond, a domain névre nem vennék mérget. De majd okosabb linuxosok kijavítanak.
Max a helyi névfeloldásnál lehet gond ha ezzel a névvel éred el az OMV-t és nem direktbe IP-t használsz a webes felület eléréséhez és a dns bejegyzésben még a régi név+ip összerendelés van. -
nemurea
aktív tag
válasz
Lacics25 #12550 üzenetére
A #12541 bejegyzésedben volt egy képernyőfotó, és ott az SQL utasítás pont arról problémázik, hogy nem találja a phpmyadmin felhasználót, aminek jogot akarsz adni.
Ha root-tal akarsz belépni, és igen, ez a javasolt először, akkor azt tudod, hogy a MySQL-es root az nem egyenlő a fájlrendszer root felhasználójával. Tehát ha esetleg a MySQL telepítése során más jelszót adtál meg neki ott, akkor azt kell a belépésnél használni.
Másfelől én ezt az egész adatbázisosdit (meg sok mást is) inkább dockerben csinálnám meg, sokkal... kényelmesebb, egyszerűbb, biztosabb megoldás. (Már sokszor örömködtem itt a fórumon, hogy nem MySQL, hanem a linuxtól sokkal idegenebb MSSQL adatbázist telepítettem így kb. 10 perc alatt, és ott is az tartott a legtovább, hogy kitaláljam, melyik verzió kell nekem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest