- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
vadkörte #14373 üzenetére
Szerintem nem az egy menetben végzett upgrade miatt hasalt el a GUI, hanem inkább egy elmaradt újraindítás lehet az ok. Folyamatosan mondom hasznosságát. Windowsnál szinte kötelező, de úgy vettem észre a Linux is meghálálja.
Inkább legyen több felesleges, mint egy elmaradt!! A felesleges nem okoz kárt.ISO telepítésnél az első update után egy paranccsal frissítem (apt full-upgrade -y) a rendszert. Utána a sok változás miatt újraindítom. Ha paranccsal történt a telepítés persze akkor a legfrissebb állapot kerül fel, így ott erre nincs szükség.
A másik ami szerintem fontosabb, a docker és a portainer sikeres telepítése után annyiszor indítom újra amíg a kezdő képernyőn a host IP mellett a docker IP-t is nem mutatja.
Ez általában két újraindítás, de így biztos lehetek abban, hogy a rendszerbe beépült a docker.
Csak ezek után kezdek bármilyen docker műveletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged