- One mobilszolgáltatások
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Az OBS-NDI tud ilyet.
Illetve nemreg lett atnevezve DistroAV-ra, mert az OBS megkert minden plugin fejlesztot, hogy "OBS" ne legyen a pluginok neveben.A streamelos OBS gepen egy NDI source kell, a laptoprol pedig egy NDI output a kamera kepevel. Utobbit meg tudod csinalni OBS-sel ugyanezzel a pluginnal NDI Outputkent beallitva vagy lehet csak magat az NDI-t is telepiteni OBS nelkul.
En ezt a tutorialt neztem anno. Itt pont forditva van, mert a laptoprol streamel es a PC-rol viszi at a kepet meg a hangot NDI-jal, de a koncepcio ugyanaz.
-
-Rolika-
senior tag
Amikor a tv az aktív, akkor nincs szükségem OBS-re, az csak a 3 monitoros setupnál kell. Viszont kell egy program, amivel tudok váltani a tv és a 3 monitor között. Ugye amikor aktív a tv, akkor ki van kapcsolva windowsban a 3 monitor. Ha a 3 monitor az aktív, akkor a tv inaktív. Ezt winben nem tudok róla, hogy meg lehetne oldani egy billentyű kombóval.
-
biker
nagyúr
Nyomtam pár tesztet, a 29.x több erőforrást fogyaszt mint a 30.0, eddig szerintem nem tűnt fel, mert autostarton van az obs, és mindig ment, most hogy kikapcsolgatom mert ha nem állítom le, akkor restartkor jön a hiba, tűnt fel, de már a 30-as verziónál.
És mindegy, hogy rögzít, streamel, vagy csak fut a háttérben, ugyanannyi erőforrást fogyaszt, kb 10-12% fps csökkenést okoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest