- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
obs 30.0 ...
Csak nekem van tele buggal?1: normál esetben indul winnel, leáll winnel, ez volt 27-28-29 esetén is. 30-nál minden ilyen esetben induláskor hiba, az obs nem rendesen állt le, és csökkentett mód obs vagy normál mód obs. normál mód, és fut. restart ismét. Le kell kézzel állítani és utána a win, ha nem akarok hibát
2: performance drop akkor is ha épp nem vesz fel, nem streamel. ha fut az obs, akkor 10% perf drop van, ott tűnt fel, hogy tesztelgettem az új vga-t (3080 ti egy i5-11600k-val) és egyszer elfelejtettem lelőni, és 14600pont lett 16500 helyett, max fps 143 (limiter) helyett 130 lett. ha fut a felvétel ha nem, ez a drop jelenik meg. erre sem emlékszek 29-es verziónál, de visszarakom tesztre szerintem
3: elmentett projektbeálításokat is frissíteni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest