- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
obs 30.0 ...
Csak nekem van tele buggal?1: normál esetben indul winnel, leáll winnel, ez volt 27-28-29 esetén is. 30-nál minden ilyen esetben induláskor hiba, az obs nem rendesen állt le, és csökkentett mód obs vagy normál mód obs. normál mód, és fut. restart ismét. Le kell kézzel állítani és utána a win, ha nem akarok hibát
2: performance drop akkor is ha épp nem vesz fel, nem streamel. ha fut az obs, akkor 10% perf drop van, ott tűnt fel, hogy tesztelgettem az új vga-t (3080 ti egy i5-11600k-val) és egyszer elfelejtettem lelőni, és 14600pont lett 16500 helyett, max fps 143 (limiter) helyett 130 lett. ha fut a felvétel ha nem, ez a drop jelenik meg. erre sem emlékszek 29-es verziónál, de visszarakom tesztre szerintem
3: elmentett projektbeálításokat is frissíteni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged