- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
obs 30.0 ...
Csak nekem van tele buggal?1: normál esetben indul winnel, leáll winnel, ez volt 27-28-29 esetén is. 30-nál minden ilyen esetben induláskor hiba, az obs nem rendesen állt le, és csökkentett mód obs vagy normál mód obs. normál mód, és fut. restart ismét. Le kell kézzel állítani és utána a win, ha nem akarok hibát
2: performance drop akkor is ha épp nem vesz fel, nem streamel. ha fut az obs, akkor 10% perf drop van, ott tűnt fel, hogy tesztelgettem az új vga-t (3080 ti egy i5-11600k-val) és egyszer elfelejtettem lelőni, és 14600pont lett 16500 helyett, max fps 143 (limiter) helyett 130 lett. ha fut a felvétel ha nem, ez a drop jelenik meg. erre sem emlékszek 29-es verziónál, de visszarakom tesztre szerintem
3: elmentett projektbeálításokat is frissíteni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest