- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
Nem tudom, hogy vajon ez Obs hiba lehet vagy sem, de talán itt van a legjobb helye.
Obs-el 2 helyre szoktam streamelni. Elsődlegesen youtube, másodlagosan twitchre. 2 hete hétvégén még tökéletesen működött mind2 platformra. Tegnap viszont youtubera ment ugyanúgy, de twitchre fekete képet tolt ki. A legfurcsább az egészben, hogy ha teitchen visszanézem, akkor meg olyan, mintha minden tökéletesen ment volna és van kép a videón.
Van bármi ötletetek? Beállításokat nem változtattam. -
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
válasz
bobalazs #375 üzenetére
örök hála. Szuperül működik. Ez a része
Jelen pillanatban az a helyzet, hogy ha be van kapcsolva a 3 monitor és a TV, akkor szuper az OBS.link
Amint csak a 3 monitor van bekapcsolva, onnantól ugyanaz a helyzet, mint volt
link
Feladom. Ha videót akarok felvenni, akkor be lesz kapcsolva a tv is. Ha pedig a tv-t használom, akkor ki lesz kapcsolva a 3 monitor. Egyszerűen vicc az egész. -
-Rolika-
senior tag
válasz
bobalazs #373 üzenetére
link
Na nekem az kellene, hogy vagy a 3-1-2 legyen bekapcsolva vagy a 4(tv) tehát ha a 4 van bekapcsolva, mert mondjuk filmeznék, 4K-van játszanék, akkor a 3-2-1-et kapcsolja ki.
Ezt a win+p-vel nem tudom megcsinálni vagy tévedek?
Ez mondjuk itt már off. Ha esetleg tudod, hogy melyik topicban kellene utána kérdezni, akkor nem is zavarkolódnék itt. -
-Rolika-
senior tag
Amikor a tv az aktív, akkor nincs szükségem OBS-re, az csak a 3 monitoros setupnál kell. Viszont kell egy program, amivel tudok váltani a tv és a 3 monitor között. Ugye amikor aktív a tv, akkor ki van kapcsolva windowsban a 3 monitor. Ha a 3 monitor az aktív, akkor a tv inaktív. Ezt winben nem tudok róla, hogy meg lehetne oldani egy billentyű kombóval.
-
-Rolika-
senior tag
Win11 fent és egyenlőre működik ahogy kell.
Eszembe jutott egy dolog ami esetleg bekavarhatott.
Úgy használok 3 monitort és 1 TV-t. Monitor profile switcher-el váltogatom, hogy melyiket használom, a 3 monitor vagy a TV. Lehetséges, hogy ez kavart be az OBS-nek? Ha igen, akkor hogy tudnék váltani a 2 között úgy, hogy ne krepáljon be az OBS? -
-Rolika-
senior tag
válasz
bobalazs #365 üzenetére
Holnap megpróbálom mégegyszer. Sajnos ez a beállítások megmaradnak dolog nem állja meg a helyét. Lásd a mait. Úgy állítottam be, mint ahogy a videón is van, de gép restart után mind a 3 a bal oldalit mutatta.
Ha holnap sem tudom össz hozni, akkor lehet felteszek egy friss win11-et.biker: sorroundot már egy ideje nem használok. Simezéshez szuper, de ha már COD-ozni akarok, akkor nem frankó.
-
-
-
-Rolika-
senior tag
válasz
bobalazs #359 üzenetére
Hozzáadhatok én bármennyi Display Capture-t, akkor is csak a bal oldali monitort veszi.
Ha winben kikapcsolom a 2 oldalsót és elindítom az OBS-t, akkor okés, amíg újra nem indítom a gépet.
Annyi még, hogy az Nvidia surround ki van kapcsolva. Az ha be van kapcsolva, akkor minden frankó, de utána is működött sokáig.
Már komolyan rendszer újratelepítésen gondolkodom vagy frissítek win11-re. -
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 3 monitoros setup és OBS.
Az a problémám, hogy sehogy nem tudom beállítani, hogy a középső monitor képét vegye fel. Mindig a bal oldalit veszi.link Itt is a 3-ból bármelyiket választom, nem változik semmi. 1 hete még tökéletesen működött, most egyszerűen nem akarja. Újra telepítettem már az OBS-t többször is.
Van bármi ötletetek mit kellene állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest