Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz TheShow #28504 üzenetére
Na, probléma orvosolva, ismét pöpecül működik a váltóm. Nem igazán voltam képben, amikor a szerelő telefonban mondta, hogy mi van elkopva, de amikor hozzátette, hogy ilyet eddig ő még nem látott, azért kicsit megijedtem.
Ma elhoztam az autót, és a váltó kapcsolóvilláját, már ami maradt belőle. Elég szépen elkopott, aminek nem kellett volna:Talán az utolsón látszik igazán, hogy az a rész, ahol olyan 8-9 mm vastagnak kellene lennie a villának, szépen elkopott 1 mm-re...
-
Declare
őstag
válasz TheShow #28504 üzenetére
117 ezernel azert az eleg fura lehet olyan barbar modon kezelni a kuplungot, h igy szetmenjen?
Motorbol allitolag ki lehet olvastatni mennyi km van benne.
Mondjuk Opelek jobban odafigyelhettek volna erre a valto/kuplung kerdesre azert az is jopofa, hogy 150 ezer km körül a kettos tömegü lendkerek es tarsai sok sok 100 ezer forintert cseresek... (legalabbis dizelnel)
-
nzozz
aktív tag
válasz TheShow #26996 üzenetére
Astra G -nél az egész fényszórót rögzítő műanyag fülekre rá van írva milyen foglalatú izzó kell bele. Illetve van az Osramnak egy "izzókeresője" is.
-
nagyúr
válasz TheShow #25042 üzenetére
Olcsó fékbetét ilyen, és nem nagyon fog elmúlni a hangja. Van egy trükkje, hogy kiveszed a fékbetéteket, és az oldalait (amik kb. sugárirányban futnak) becsiszolod pár mm-en 45°-ban. Akkor nem fog nyikorogni.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest