Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
honda 1993
üzenetére
Mondtam én,hogy nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Kap egy hűtőventillátor kapcsolót,(hűtővíz jeladó),és a gond megoldva.De a hűtővíz tartály lamellái közül a trutymót pucold ki.A vezérlés,és vízszivattyú cserét mihamarabb csináltasd meg. -
gban
veterán
válasz
honda 1993
üzenetére
Vízszint: ez is gyanús volt nekem, hogy csak hiányzott - az enyémnél is előfordult, hogy a tartályban volt, igaz, bőven a szint alatt, de csak fél liter hiányzott ránézésre.
Nem töltöttem fel vízzel, mondván megy majd bele fagyálló, az meg majd később lesz "elérhető"
Aztán elérhető lett, kértem fél litert. Betöltöttem, de hiányzott egy kicsi a szintig.
Egy hét múlva megint kaptam fél litert, mert szóltam, kellene még. Ugyanez.
Összesen belement több mint másfél liter, de minden melegedés, egyéb jel nélkül!
Még jól is jött hogy kevés volt, legalább hamarabb melegedett.Viszont a venti nem bekötött állapota nem okozhat ilyet, csak ha dugóban állsz - a venti nem kapcsol be, csak ha már forr a víz, normál üzemben nincs rá szükség.
Hőgomba szintén gyanús...
Vagyis vagy nem ez a megoldás, vagy nem írtad le részletesen, pontosan hogy mikor, milyen használat mellett forrt fel a víz.
Annyit írtál, 30 km után - erre szerintem mindenki országutat gondolt. Ott meg nem forr, pláne nem ha van elég víz.Összefoglalva, elég vízzel is forrt? Hol, milyen tempónál, közlekedési viszonynál?
Emellett lehet valóban hogy rossz a gomba, ezért kötötték ki a ventit, de az normál használat mellett (nem dugóban állás) ettől független dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Jura Ena 8 kávégép
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kap egy hűtőventillátor kapcsolót,(hűtővíz jeladó),és a gond megoldva.De a hűtővíz tartály lamellái közül a trutymót pucold ki.A vezérlés,és vízszivattyú cserét mihamarabb csináltasd meg.