Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Lassan 2 éve nyúzok egy 210k kilóméterrel megáldott B-s Corsa Van-t. Teljesen elégedett vagyok vele...eddig még nem hagyott cserben...
Lassan utód után szeretnék nézni, de csak lassan...sajna anyagiak miatt részlet lesz belőle.
Ami törtem a fejem és még ki is bírnám az egy C-s Corsa lenne...
1.4 benzin vagy 1.3 diesel? Vkinek tapasztalata? Egy picit tartok a diesel kocsiktól bár jókat lehet hallani róluk...Sajna eddig Opelt nem tudtam kipróbálni csak egy Polo-t, de az nagyon tetszett. Jól megy...vmivel pörgősebb, mint a mostani Corsa-m, de fogyasztásban nagyon jó ami nagyon fontos szempont most már nála (Huligán éveimen túl vok
).
Ebben a kategóriában és évjáratban (2004) van még pár jelöltem...az ár kb uaz. Fabia nem köll, Golf nem köll, Polo nem köll...okokat nem mondom. Ami még elgondolkodtatott az a Lacetti (pofás jószág, de lehet csak ízlés ficamom van). Bááár róla sehol semmit nem lehet olvasni...ismerősök között sincs senkinek.
Várom a véleményeket...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).