- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Szép Estét.Nemrég Vettem egy Opel Vectra B Combi-t. 2.0 16V Automata. Az lenne a Kérdésem a Tisztelt egybegyűltektől,h vajon miért lehet,h Amikor hidegen beindítom az autót akkor erős csattogás jön elö a motorból,mintha valmelyik kipufogó csonk kifújna vagy valami szelep gondja lenne,de ez egy 5perc járatás után elmúlik.Nagyon Idegesítő és egyben Aggasztó,Majdnem olyan mintha valami Kopott Diesel lenne
A Másik meg, hogy szerintem egy kicsit nehézkes tekerni a kormányt,és a szervo olajtartája felől furcsa ciripelés halattszik,és ha leveszem az olajsapkát akkor felerősödik.Nem Folyamatos olyan 2-3 Másodpercenként jön elő. Az olaj-szint Tuti. Minden Segítséget nagyon megköszönnék 
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fogyjunk le!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Másik meg, hogy szerintem egy kicsit nehézkes tekerni a kormányt,és a szervo olajtartája felől furcsa ciripelés halattszik,és ha leveszem az olajsapkát akkor felerősödik.Nem Folyamatos olyan 2-3 Másodpercenként jön elő. Az olaj-szint Tuti. Minden Segítséget nagyon megköszönnék